Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) PS5

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
3 959 Kč
Cena bez DPH: 3 272 Kč
 
Kód produktu: 436557
PlayStationCZ titulky

Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) [PS5]


Ghost of Tsushima (Director's Cut) CS


Vydejte se za hranice válečného pole a zažijte život ve feudálním Japonsku, než kdykoli předtím. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širokou krajinou a rozsáhlým územím, setkávat propracované postavy, objevovat starodávné památky a odkrývat skrytou krásu Tsushimy.


Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozsáhlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyní až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, které budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.


Jin byl vychován a vycvičen způsoby samurajů. Když Mongolové lehce porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli dostupnými prostředky?


Ve své honbě za znovuzískáním Tsushimi musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem bojovníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu.


Mongolští nepřátelé jsou v boji i se svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy ??schopnosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Tsushimy.


Se svou katanou vyzvěte vaše protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrně si osvojte váš luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte vaši stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipravené nepřátele.


Přizpůsobivá země a organický přístup k boji činí z Tsushimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat schopnosti, zbraně a taktiku, a najít pro váš hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou vašimi nejlepšími zbraněmi.


Hra se inspiruje klasickými příběhy o hrdinských samurajích, kteří obětovali všechno a postavili se zdánlivě nepřekonatelné přesile. V krásné a boha zdobené krajině se stante legendou, Ghostem.


K předobjednávce Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ dostanete také dárky v podobě Ghost of Tsushima digitální mini soundtrack se 2 novými bonusovými skladbami a Ghost of Tsushima 11 artwork obrázků.

 


Specifické výhody PS5 verze:

  • Dynamické 4K rozlišení s 60fps: vyzkoušej Ghost of Tsushima jako nikdy předtím s novým 4K rozlišením a vylepšeným snímkováním (nutnost mít kompatibilní 4K TV nebo monitor).
  • Rychlé nahrávání: využij téměř okamžitého načtení, které umožňuje ultra rychlé SSD konzole PlayStation®5
  • Japonská synchronizace rtů autentičtější zážitek nabídne japonská synchronizace rtů u japonského dabingu, která je možná díky PS5 schopnosti renderovat Cinematic filmy v reálném čase.
  • Haptická odezva dokonale ovládejte svůj meč pomocí pohlcující funkce Haptic DualSense.
  • Adaptivní spouště vylepší svou přesnost při střelbě z luku díky odporu adaptivních spouště DualSense ovladače.
  • 3D Audio zvýš své povědomí o nebezpečí kolem sebe pomocí prostorového 3D ozvučení při použití stereo sluchátek (analogová nebo USB).
  • Pokračuj v již započaté cestě pokud vlastníš PS4 verzi hry Ghost of Tsushima, tak si jednoduše přenes své uložené pozice do PS5 verze a pokračuj ve svém dobrodružství.
    Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ obsahuje:
  • Plnou verzi hry.
  • Iki Island expansion.
  • Kooperativní online režim Legends.
  • Digitální mini artbook od Dark Horse.
  • Komentář režiséra.
  • One Technique Point.
  • Charm of Hachiman's Favour.
  • Hero of Tsushima Skin Set.


    Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition)
    Ultimate Edition obsahuje:
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  • Marvel's Spider-Man: Remastered
    Edice nabízí hry ve vylepšené grafice (krásnější odrazy, stíny, detaily), rychlejší načítání, lepší propojení s ovladačem a kvalitnější audio.
    Marvel's Spider-Man: Miles Morales
    V nejnovějším dobrodružství v Marvel's Spider-Man světě se teenager Miles Morales přizpůsobuje svému novému domovu, zatímco jako nový Spider-Man následuje svého mentora Petera Parkera. Ale když hrozí, že nelítostný boj o moc zničí jeho nový domov, ctižádostivý hrdina si uvědomí, že s velkou mocí musí také přijít velká zodpovědnost. Aby zachránil celý New York, si musí Miles nasadit masku Spider-Mana a opravdu si ji vzít za svoji.
    Vzestup Milese Moralese
    Miles Morales objeví výbušné síly, které ho odlišují od jeho mentora Petera Parkera. Zvládnete jeho jedinečné bio-elektrické útoky jedů a skrytou kamuflážní sílu spolu s velkolepou akrobacií, vynálezy a dalšími schopnostmi.
    Válka o moc
    Mezi nevyzpytatelnou energetickou společností a špičkovou zločineckou armádou vypukl boj o kontrolu nad Marvelovským New Yorkem. Vzhledem k tomu, že se Miles ocitl v srdci této bitvy, brzy pozná cenu za hrdinství a bude se muset rozhodnout, co musí obětovat pro větší dobro.
    Energický nový domov
    Přejeďte přes zasněžené ulice nové, živé a rušné čtvrti, zatímco tam Miles hledá pocit sounáležitosti. Když se rozšíří hranice mezi jeho osobním životem a životem plného boje proti zločincům, zjistí, komu může důvěřovat a jaké to je být opravdu doma.

    Marvel's Spider-Man: Remastered
    Zcela nový zážitek se Spider-Manem!
    Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje své akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Také se představují nové prvky, které jsme ve hrách se Spider-Manem dosud neměli možnost vidět. Od procházení parkour za využití okolí, po nový systém soubojů a průlomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců.

    Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games, aby vytvořili nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře setkat, nebo jste jej měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petra Parkera je více dospělá a mnohem zkušenější s bojem proti zločinu ve městě New York. Rovněž se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatímco nese na ramenou váhu 9 milionů životů.


    Staňte se Spider-Manem
    Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který mě za sebou léta soubojů s nepřáteli a mistrně ovládá své pavoučí smysly, dynamické schopnosti, akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.


    Užijte si nový příběh
    Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém naleznete známé postavy v netradičních rolích. Postavte se náročnému dvojímu životu v roli mladého dospěláka s úžasnými silami.


    Vrhněte se do otevřeného světa
    Volně se přehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.




Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.