Genesis Thor 300 RGB Keyboard US Layout, Outemu Red

Cena s DPH
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
Kód produktu: 443080
Genesis

Genesis Thor 300 RGB Keyboard US Layout, Outemu Red [NKG-1595]



Poznejte Thor 300 RGB

Thor 300 RGB rozšíří vaše možnosti ve virtuálním hraní. Vysoce kvalitní mechanické spínače pomáhají dosáhnout toho nejlepšího výkonu. Díky funkci správy kabelů a skvělému designu s RGB podsvícením získáte klávesnici, která nejenže uvolní váš potenciál, ale uspokojí i ty nejnáročnější estéty.

*Obrázky jsou pouze ilustrativní a skutečnost se může lišit.

 


OUTEMU RED mechanické spínače

Jádrem Thor 300 TKL RGB jsou vysoce kvalitní přepínače Outemu Red, které přinášejí ten nejlepší zážitek v náročných hrách. K aktivaci klávesy potřebujete pouhých 45 gramů ovládací síly a spolu se skvělou dobou odezvy 8 ms vám pomůže dosáhnout lepšího výkonu ve hrách. Klávesy mají mimořádnou životnost až 50 milionů kliknutí, takže klávesnice vám bude sloužit dlouhá léta.

OHROMUJÍCÍ DESIGN

Thor 300 RGB zaujme pevným hliníkovým tělem, které doplňuje fenomenální RGB podsvícení dostupné ve 25 režimech včetně velkolepého PRISMO efektu. Thor 300 RGB nám připomíná, že nemáme co do činění jen se skvělými specifikacemi, ale také s přitažlivým designem, který vás osloví, povzbudí a motivuje, abyste se i nadále vyzývali a zlepšovali své dovednosti.



WINDOWS KEY LOCK

Během intenzivních her záleží na každé vteřině a nemůžete si dovolit dělat žádné chyby. Uzamkněte klávesu Windows a eliminujte možnost minimalizace chyby ve hře. S Thor 300 RGB zůstanete ve hře tak dlouho, jak budete chtít.

JEDNODUCHÝ ŽIVOT S MULTIMEDIÁLNÍMI TLAČÍTKY

Díky speciálním multimediálním klávesám zlepšuje Thor 300 RGB pohodlí každodenního používání. Intuitivně umístěná multimediální tlačítka (od F1 po F12) dělají klávesnici pohodlnější a ovládání médií mnohem snazší při hraní her. Máte snadný přístup k oblíbeným aplikacím, jako je kalkulačka nebo pošta. Můžete jednoduše ovládat multimédia, což vám umožní pohodlně změnit aktuální skladbu nebo upravit hlasitost během hraní.



N-KEY ROLLOVER

Funkce N-KEY Rollover zajišťuje, že jsou rozpoznány všechny stisky kláves bez ohledu na to, kolik kláves je současně stisknuto. Thor 300 RGB vás neomezuje a dává vám možnost spouštět pokročilá komba a různé kombinace kláves dle vašeho přání.

vylepšený software

Thor 300 RGB spolu se specializovaným softwarem tvoří velkolepý set. S ním si budete moci nejen nakalibrovat RGB podsvícení podle sebe, ale také nastavovat profily a makra. Umožňuje vám převzít plnou kontrolu nad herní klávesnicí tak, jak se vám líbí. 



ODOLNÉ KRYTKY

Thor 300 RGB byl pečlivě vyroben v každém aspektu. Postarali jsme se o ty nejmenší detaily a díky použití Double Shot Keycaps jsme vytvořili tlačítka, která jsou odolná vůči oděru a opotřebení kláves. Můžete si být jisti, že klávesnice bude po letech používání čitelná, jasná a esteticky příjemná.



GUMOVÉ PROTISMYKOVÉ PATKY

S Thor 300 RGB získáte jistotu neochvějné stability klávesnice na stole. Speciální protiskluzové pryže zabraňují náhodným pohybům, které by vám mohly bránit v boji s protivníky. Užijte si plnou kontrolu a maximální pohodlí při hraní vašich oblíbených her.




Technická specifikace
Parametry
Technologie tisku kláves Dvojité vstřikování
Funkce Zámek na klávesu Windows
Typ klávesnice Plná velikost
Zahrnuté příslušenství Uživatelská příručka
Aktivační síla 55 g
Životnost klíčů 50 milionů
Akční bod 2 mm
Doba odezvy 8 ms
Barva podsvícení RGB
Počet režimů podsvícení 25
Rozložení US/CZ
Typ přepínače Outemu Red
Vzorkovací frekvence 1 000 Hz
Specializovaný Pro hráče
Hmotnost 1255 g
Materiál Kov, ABS
Barva černá
Počet multimediálních kláves 11
Počet klíčů 104
Komunikace Drátové
Osvětlení Ano
Klíčový mechanismus Mechanický
Délka kabelu 175 cm
Konektory USB typu A
Profil Vysoká
Podporované operační systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 11, Windows 10, Linux, Android
Multimediální klávesy Ano
Výška 36 mm
šířka 136 mm
Délka 442 mm


Recenze na Genesis Thor 300 RGB Keyboard US Layout, Outemu Red

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.