Geminose: Animal Popstars Nintendo SWITCH

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 431962
MajescoEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Geminose: Animal Popstars [NSW]


Vytvořte skupinu a vydejte se na cestu dobrodružstvím hudby a kultury s fantastickými zvířecími hudebníky z celého světa ve hře Geminose: Animal Popstars!. Seznamte se s Geminose, opravdu roztomilými a talentovanými zvířaty z celého světa. Geminose rádi tvoří, poslouchají a tančí na hudbu a jsou připraveni vyrazit na světové turné s Vaší pomocí.

Naverbujte Geminose z celého světa a vytvořte si svoji dokonalou popstar kapelu. Cestujte po světě a hrajte 20 originálních skladeb, zatímco ovládáte 30 různých hudebních nástrojů. Po každém představení roztočte kolo štěstí a utkejte se se superhvězdami, které budou Vaši kapelu následovat na mezinárodním turné.


Nechte své fanoušky hádat a chtít více uspořádáním skladeb stovkami různých způsobů a oblečte Geminose do různých stylů pro každé vystoupení.


Být světoznámým hudebníkem má své výhody, jako například mít obrovský dům. Pokud nejste na turné, Geminose rádi relaxují ve svém baráku. Vyzdobte si každý pokoj stovkami interaktivních předmětů a pozvěte spoluhráče na taneční večírky.


Když se povalujete ve svém sídle, ponořte se do oblíbených miniher, včetně Cupcake, Samurai, Cake detective a dalších. Otestujte své kulinářské schopnosti a vařte oblíbená jídla na základě receptů z celého světa.


Hra přináší hodiny zábavy bez ohledu na to, jaký typ dobrodružství si vyberete. Zahrajte si příběhový režim s rozkošnými Nimmy a Smudge jako průvodci, roztočte to podle sebe v režimu volné hry nebo se pochvalte svými hudebními skladbami a vyzvěte přítele v lokálním režimu pro dva hráče.



Recenze na Geminose: Animal Popstars

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.