Gearshifters Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gearshifters - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 436097
NumskullEN dabing

Gearshifters [NSW]


Jezděte. Ničte. Dostaňte zaplaceno. Vylepšujte!


Arkádová shoot-'em-up rogue-lite. Zatáčejte, driftujte, otáčejte, narážejte a prostřílejte se přes vlny nepřátelských vozidel. Veďte válku proti extrémním strojním bossům. Vyskládejte a vylepšete si módy na autech, obranu a zbraně pro každou zrádnou misi.


JEZDETE a NIČTE. Využijte přesnou kontrolu a expertní řidičské schopnosti, abyste závodili v ringu oklo nepřátel. Vyhýbejte se projektilům a vypusťte děsivé útoky. Vysoce oktanová akce na každé zatáčce.


DOSTAŇTE ZAPLACENO a VYLEPŠUJTE! Pusťte se do nebezpečných dodávkových misí, abyste zajistili bezpečné doručení cenného zboží. Dostaňte zaplaceno a vylepšujte si auto ofenzivními, defenzivními, kosmetickými a výkon ovlivňujícími úpravami.


MEGA-VOZIDLOVÉ BOSS BATTLES. Poražte frakce, kde panuje bezpráví. Frakce, které vládnou dystopické evropě budoucnosti a svrhněte je šílené, těžce obrněné boss machines.


VÝBUŠNÉ DORUČENÍ. Rozšiřte své teritorium napříč post-apokalyptickým kontinentem. Jedině ten nejzkušenější Gearshifter se dokáže vydat na ty nejklikatější cesty a dosáhnout mysteriózní citadely.



 


Recenze na Gearshifters

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.