Gears 5 (Game of the Year Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 435764
MicrosoftEN dabing

Gears 5 (Game of the Year Edition) [XBOX X|S digital]


Oslavovaná kampaň, obnovený režim pro více hráčů a rozšíření Hivebusters hry Gears 5, která patří mezi nejuznávanější ságy v herním průmyslu, jsou optimalizovány pro Xbox Series X|S.


Gears 5 Game of the Year Edition obsahuje:

  • základní hra Gears 5
  • balíček postav Halo: Reach
  • 30denní zlepšení
  • rozšíření Gears 5: Hivebusters

Kampaň: Jak se blíží totální válka, Kait Diaz uteče a odhalí své propojení na nepřítele. Zároveň objeví skutečné nebezpečí pro Seru – sebe. Nové funkce kampaně umožňují hrát hru znovu se svojí postavou a skiny zbraní, přičemž si můžete užívat bonusové obtížnosti a modifikátory.


Rozšíření Hivebusters: Hrajte jako Lahni, Keegan a Mac - hrdinové režimu Escape - na jejich první operaci v rámci tajného programu Hivebuster. Vytvořili tým přezdívaný Oddíl Štír a jejich sebevražedná mise zničit úl Roje může být klíčem k záchraně Sery i jejich vlastnímu osvobození.


PvP: Ať vyhraje nejlepší tým! Oproti uvedení na trh obsahuje Versus nové režimy a obsah a odměňuje každý soutěživý styl – od příležitostných hráčů až po profesionály.


PvE: Bojujte společně o přežití. Vyberte si postavu, třídu a zůstaňte určitý čas v režimu Horde nebo se probojujte režimem Escape.


Optimalizováno pro Xbox Series X|S: hra Gears 5 byla inovována, aby využívala funkce konzolí Xbox Series X a S včetně těchto: zkrácený čas načítání, okamžité pokračování, 120fps v režimu Versus a proměnlivé funkce obnovování. Na konzoli Series X si navíc můžete užít grafiku s rozlišením 4K HDR Ultra.


Inteligentní doručení: Pořiďte si kopii hry Gears 5 pro svou konzoli a automaticky si stáhněte verzi optimalizovanou pro vaše zařízení včetně konzolí Xbox Series X a S zdarma.


Kooperační kampaň pro tři hráče: Bojujte společně s přáteli v kooperačním režimu online pro tři hráče nebo na rozdělené obrazovce.


Zjednodučení ovládání: Přizpůsobte si herní zážitek pomocí aktualizovaných funkcí pro zjednodušení ovládání včetně kompletní změny přiřazení tlačítek ovladače, pohybu pomocí jediné páčky, podpory adaptivního ovladače, namluveného uživatelského rozhraní a nabídek, zlepšených titulků a podobně.


*Balík postav, některé režimy a funkce vyžadují v konzoli předplatné Xbox Game Pass Ultimate nebo členství Xbox Live Gold. Členství se prodávají samostatně.



Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Gears 5 (Game of the Year Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.