Gear.Club Unlimited 2 (Tracks Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 410628
MicroidsEN dabing

Gear.Club Unlimited 2 (Tracks Edition) [NSW]


Nejúspěšnější závodní hra pro konzole Nintendo Switch přichází s dalším pokračováním!


S pedálem na podlaze jezděte na více než 1800 mílích cest. Napříč Alpami, uprostřed Yellowstonského parku, na poušti, nebo podél pobřeží Středomoří. Bojujte o udržení pozice na více než 250 tratích, mezi nimiž najdete šampionáty, mise a výzvy.


Při postupu tratěmi můžete obdivovat narůstající kolekci automobilů ve Vaší garáži. Hra Gear Club Unlimited 2 nabízí více než 50 licencovaných automobilů od světově známých výrobců, jako například Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven nebo McLaren 720s.


Auta si můžete přizpůsobit a udělat jejich unikátními. Změňte jejich vzhled různými nátěry a nálepkami nebo vylepšete jejich výkon vylepšeními motoru.


Hráči hrající online si mohou vytvořit nebo se přidat ke klubu. Do klubů pozvěte přátele a nejlepších jezdců. S klubem můžete vyzvat konkurenční kluby z celého světa, vyhrávat, sbírat trofeje a získat obsah rezervovaný pro nejlepších.


Tato hra nabízí veškerý obsah originál Gear Club Unlimited 2 plus objevte nový motoristických zážitek v novém herním režimu inspirovaném 24H Le Mans závodem, Endurance Championship kampaní. Jezděte na legendárním 24H Le Mans okruhu a jezděte na nových vozidlech, které byly navrženy pro tento mýtický závod: Nissan GT-R LM Nismo, Porsche 919 Hybrid, Mercedes AMG GT3 a Bentley Continental GT3-R.



Recenze na Gear.Club Unlimited 2 (Tracks Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.