Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) - PS4
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 438341
MicroidsEN dabing

Doporučené produkty (1)

Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) [PS5]


Úspěšná závodní hra přichází v posledním kole v ultimátní edici, která je kompletnější, než kdykoliv předtím!

O hře

S pedálem na podlaze jezděte na více než 1800 mílích silnic. Napříč Alpami, uprostřed Yellowstonského parku, na poušti, nebo podél pobřeží Středomoří. Bojujte o udržení pozice na více než 250 tratích, mezi kterými najdete šampionáty, mise a výzvy.
Gear.Club Unlimited 2, arkádová závodní hra je zpět v konečné (a vylepšené!) edici. Užijte si veškerý obsah Gear Club Unlimited 2 a objevte nové pocity z jízdy. Vychutnejte si jízdu na jednoduchých cestách a okruzích, ale také výzvy rychlosti a vytrvalosti... ale vždy s prestižními vozidly! Ovládněte závody a porazte své soupeře!
Jezděte na legendárních autech Porsche, nebo na ikonických vytrvalostních autech, jako je Ford GT40 MK I Gulf, na oficiálním závodním okruhu 24H Le Mans v šampionátu Endurance Championship... nebo si jen tak pro radost zajeďte na více površích! Budete potřebovat spoustu talentu a vytrvalosti a velký tlak na plynový pedál, abyste byli nejlepší!
V režimu kariéry můžete zachránit rodinný závodní tým před bankrotem tak, že budete vyzývat charismatické jezdce různých národností.
  • Objevte režim Porsche Series a jezděte na nejprestižnějších vozech tohoto slavného výrobce, abyste dostali příležitost jezdit na ikonickém 911 930 Turbo.
  • Vyzkoušejte režim Endurance Championship, zaměřený na motoristický sport, v kampani věnované závodům 24H Le Mans a vozidlům GT: připravte se na závody, spravujte hladinu paliva, erozi pneumatik a zastávky v boxech.
  • Vytvořte a spravujte svůj klub a naverbujte nejlepší hráče, kteří vám zkříží cestu.
  • Můžete se postavit soupeřícím klubům z celého světa a vést svou posádku na vrchol žebříčku.
  • Spravujte svou garáž a udělejte z ní parádní prostor! Obdivujte svou sbírku závodních aut získaných během vašeho závodu.
  • Gear Club Unlimited 2 nabízí více než 50 licencovaných vozidel od některých z nejprestižnějších světových výrobců.
  • Sám nebo s přáteli - hra nabízí mnoho možností pro více hráčů, až pro 4 hráče v místním režimu rozdělené obrazovky a až 8 hráčů online a v režimu LAN.
  • Najděte všechny Gear.Club Unlimited 2 DLC pro nejúplnější závodní zážitek a hodiny rychlé jízdy!

Trailer



Recenze na Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.