Game of Thrones Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Game of Thrones - PC DVDGame of Thrones - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 206541
FocusEN dabing

Game of Thrones [XBOX 360]

Game of Thrones je rozsáhlé RPG, které svůj námět čerpá ze slavné románové série A Song of Ice and Fire od George R. R. Martina, které se po celém světě prodalo již více než 15 milionů výtisků a byla zpracována i do velmi úspěšného TV seriálu.

Tento titul je nejambicióznějším projektem studia Cyanide. Hru pohání Unreal Engine 3, její scénář vznikl přímo pod dohledem George R. R. Martina a milovníkům této série i všem fanouškům žánru RPG dává možnost ponořit se do úchvatného dobrodružství v jednom z nejpropracovanějších světů literatury středověkého fantasy.

V Game of Thrones strávíte zhruba 30 hodin v roli Morse, věrného člena Noční hlídky a Červeného kněze Alestera, který se vrátil do Západozeme z dlouhého vyhnanství a nyní touží po odplatě. Právě zesnul pobočník krále Roberta Baratheona a tito dva charismatičtí hrdinové se ocitají uprostřed víru událostí, které je provedou řadou známých a nádherných míst celé Západozeme, jak je Zeď a jeho okolí či slavné Královské přístaviště. Během tohoto úžasného dobrodružství se setkají s řadou známých tváří (královnou Cersei, pavoukům Varysom či Jeorom Mormontom, velitelem Noční hlídky), které dobře znáte iz TV seriálu.

Ve hře si můžete zvolit třídu své postavy, vybrat si vlastní styl boje, najít rovnováhu mezi silnými a slabými stránkami své postavy a pustit se do soubojů epických rozměrů! Vybavení a výzbroj, kterou potřebujete pro vítězství ve stále obtížnějších soubojích, můžete najít, zakoupit zda o ni obrat padlých nepřátel. Za získané zkušenosti si můžete vylepšovat své stávající schopnosti a učit se nové. V průběhu boje si můžete zpomalit čas, analyzovat situaci a rozhodnout se, jak pokračovat. Ve hře Game of Thrones může být obratně vedeno politické jednání stejně smrtící jako ostří meče, takže v kritických situacích nikdy nepodceňujte moc výřečnosti!



  • Rozsáhlé akční RPG s originálním příběhem, který je zasazen do slavného světa románové řady A Song of Ice and Fire od G. R. R. Martina.
  • Vynikající vizuální zpracování opírající se o Unreal Engine 3.
  • Navštivte známá místa a setkejte se s oblíbenými postavami, které jsou velmi věrně ztvárněné podle televizního seriálu.
  • Hrajte za 2 charismatické postavy s vlastním příběhem a sadou schopností.
  • Postupujte tak, jak Vám to vyhovuje. Zapojte se do epických bitev, nebo se pokuste z nebezpečných situací vyklouznout obratně vedenými rozhovory!

  • Recenze na Game of Thrones

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.