Gal Gun Returns Nintendo SWITCH

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 417849
PQubeEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

Gal Gun Returns [NSW]


Gal Gun je zábavný příběh mladého muže, který se stává „super oblíbeným“ u opačného pohlaví a nyní žije „nešťastným“ životem toho, že každá dáma, která vypadá jako on, mu vyznává svou nehynoucí lásku. Musí se však zocelit a tyto nadějné milence ohradit svou „speciální zbraní“ (známou jako Feromonová střela), když se snaží získat náklonnost jednoho z hlavních protagonistů. Gal Gun je bláznivá kombinace arkádové střelecké akce a simulátoru randění, která skutečně nemá obdoby.


Obrovské obsazení s více než 70 děvčaty! - Přidejte hlavní hrdinky, anděly a všechny studenty / učitele akademie dohromady a získáte obrovské obsazení více než 70 postav! Kromě studentů a učitelů můžete dokonce zkřížit cestu s některými dámami, které jsou dosti vzácnými pozorovateli! Nechte ty feromonové střely létat, aby zabránily hromadění dívek, které se vám snaží vyznat lásku!


Zamiřte na výstřel extáze! - Každá holka má slabé místo, kde jsou feromonové střely mimořádně účinné! Víte, že jste ho našli, když vidíte věci, jak se objevují! Stabilizujte svůj cíl a dopadněte tam výstřel, a tím se spustí výstřel extáze, který dá dívce euforii již v jednom výstřelu!


Užijte si spokojenost režimu Doki Doki! - Pokud splníte určité podmínky, můžete se v režimu Doki Doki skutečně soustředit a zastřelit dívku z různých úhlů pohledu! Naplňte dívce Doki Gauge v časovém limitu a nejenže jí dáte euforii, ale budete odměněni i za ... úsilí!



Související produkty (1)


Recenze na Gal Gun Returns

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.