FruitFall Crush Nintendo SWITCH

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408229
SystemEN dabing

FruitFall Crush [NSW]


Balení neobsahuje paměťou kartu, jen kód na stažení hry.
Ke stažení hry je vyžadované připojení k síti internet.

FRUITFALL CRUSH, skutečná logická hra, jednoduchá v koncepci, ale s obrovskou hloubkou a s rostoucí výzvou. FruitFall Crush se lehce ovládá pomocí jednoduchých ovládacích prvků, ale donutí hráče vrátit se zpět ke hře a touží po zlepšení jejich výkonnosti. Je to jedna z těch her, kterou není možné jen tak zvládnout, ale lehce Vás donutí si ji znova zapnout a hrát! Vynikající směs starostlivě navrhnuté herní mechaniky, jednoduchá hra v kombinaci se 75 úrovněmi, které potrápí Vaši mysl a znova a znova Vás osloví!


Ovoce se může pohybovat otáčením hrací plochy a umožnením pádu ovoce, čím se vytvoří skupiny třech anebo více stejných plodů, které se potom odstraní. Bonus se udělí, jen co při jednom tahu zmizí více než jedna skupina ovoce.


FruitFall Crush poskytuje hráčovi 4 skvelé herní módy, které vylepšují zážitek z hry naplno.


  • Arkádový režim, ve kterém se pokusíte dokončit tolik úrovní za sebou, které zhromažďují Váš čas a skóre během toho, jak budete postupovat. Jestli Vám dojde čas anebo selžete na jakékoliv konkrétní úrovni, dostanete tři "continue" (pokračování) - zobrazené jako srdce v levé horní části obrazovky.
  • Režim časovky (Time trial), v tomto módu dokončete hru tak rychle, jak jen můžete! Můžete vyzkoušet libovolnou "odemčenou" úroveň tolikrát, kolikrát chcete a nahrát si nejlepší časy spolu se svým jménem pro tuto úroveň.
  • Tréningový režim, ve kterém hrajete hru vlastní rychlostí, bez tikajících hodin a při každém restartu budete pokračovat tam, kde jste naposledy skončili.
  • Režim pro dva hráče, ve kterém si projdete s přítelem pomocí jedné Switch konzoly vedle seba, v televizním režimu anebo soutěžením od začátku do konce pomocí Joy-Conů a zjistit, kdo z Vás dokončí 10. úroveň nejrychleji.

    Balenie neobsahuje paměťovou kartu, jen kód na stažení hry.
    Ke stažaní hry je vyžadováno připojení k síti internet.

Recenze na FruitFall Crush

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.