Foreclosed Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Foreclosed - PS4Foreclosed - PS5Foreclosed - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 423125
MergeEN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 519 Kč

Foreclosed [Xbox Series X|S]


Foreclosed je vypravěčské akční dobrodružství odehrávající se v cyberpunkovém světě plném akce, napětí a experimentálních rozšíření. Sledujte příběh Evana Kapnosa, jeho nedávno identifikované identity, zbavené práce, mozkových implantátů a přístupu do města Block-chain. Nyní musí uniknout před vydražením své identity a implantátů.


Interaktivní grafický román a pohlcující mluvení.

Foreclosed kombinuje hratelnost videoher s elegantní vizuální estetikou komiksů. Vše od hraní her až po kinematiku je prožíváno ve stylistickém rámci grafického románu. Pohledy na celou obrazovku a komiksové panely se plynule mísí, když se pohybujete v cyberpunkovém městě Foreclosed, odhalujíc strhující konspirační příběh. Cutscenes jsou také interaktivní a hladce přecházejí mezi alternativními styly hry.


Aktualizace firmwaru.

Objevte a odemkněte nové schopnosti pomocí systému dovedností podobných RPG. Vylepšete potenciál své zbraně futuristickými úpravami a vylepšete svůj mozek implantáty, které poskytují téměř nadlidské schopnosti!


Hi-Tech Combat.

Využijte experimentální vylepšení, zbraně a technologie k boji proti svým nepřátelům. Upravte svou symbiotickou pistoli výbušnými náboji tak, abyste dosáhli co největšího poškození, nebo ztichněte a vybavte si mód Stealth Bullets. Naučte se ovládat svá zvětšení, abyste bojovali s protivníky a manipulovali se svým okolím. Osvojte si schopnosti podobné superhrdinům, jako je telekineze, abyste vyhodili své nepřátele do vzduchu nebo vrhali po skupinách obrovské objekty. Vstupte do různých systémů a vytvořte pasti nebo dokonce přetěžte implantáty v hlavách svých nepřátel.


 

  • Slick Cyberpunk Action - FORECLOSED je příběhově zaměřené akční dobrodružství zasazené do světa Cyberpunk naplněné akcemi, napětím a experimentálními vylepšeními.
  • Interaktivní komiks - Vše od hraní až po kinematiku se prožívá ve stylistickém rámci grafického románu, abyste se skutečně cítili jako hrdina komiksu.
  • Pohlcující mluvení - Sledujte příběh Evana Kapnosa, jeho identita nedávno uzavřena, zbaven práce, mozkových implantátů a přístupu do města Blockchain. Nyní musí uniknout z města před vydražením jeho identity a implantátů.
  • Hi-tech boj - upravte svou symbiotickou pistoli sortimentem přizpůsobení, které lze vyměnit nebo dokonce kombinovat.
  • Vylepšení augmentace - objevte a odemkněte schopnosti mozkových implantátů pomocí systému dovedností podobných RPG.

 


Recenze na Foreclosed

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.