Five Nights at Freddy's: Security Breach PS5

899 Kč
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 439819
MaximumEN dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 519 Kč

Doporučené produkty (1)

Five Nights at Freddy's: Security Breach [PS5]


Další kapitola ve strachu



    • Five Nights at Freddy's: Security Breach je nejnovějším dílem hororových her vhodných pro rodiny, které milují miliony hráčů z celého světa. Hrajte jako Gregory, mladý kluk uvězněný přes noc v Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara. S pomocí samotného Freddyho Fazbeara musí Gregory přežít téměř nezastavitelný lov předělaných pěti nocí na Freddyho postavy – i nové, strašné hrozby.

    • LOVNÍCI A POLOVÁNÍ - Po spuštění nočních protokolů budou animatronici v Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara neúnavně pronásledovat všechny vetřelce. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator a ochranka Pizzaplex, Vanessa, obrátí každý stánek s cukrovou vatou, pokud budou muset – není moudré zůstat na jednom místě příliš dlouho.

    • PŘISPŮSOBTE SE NA PŘEŽITÍ – Získejte přístup k bezpečnostním kamerám budovy, abyste mohli sledovat prostředí a naplánovat si cestu přes nebezpečí. Rozptylujte nepřátele převracením plechovek od barev a hraček – jednoduše vyklouzněte dříve, než nepřátelé přitáhnou vaši polohu. Skočte do úkrytů a nechte nebezpečí projít, nebo se pokuste předběhnout své pronásledovatele. Hrajte po svém, ale buďte připraveni přizpůsobit se.

  • PŘEZKOUMEJTE A OBJEVUJTE – Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara nabízí hostům množství atrakcí – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, stoky a... Kanalizace? Pizzaplex je rozlehlý a nemá nedostatek dobrot k objevování.



Recenze na Five Nights at Freddy's: Security Breach

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.