Five Nights at Freddy's: Help Wanted Nintendo SWITCH

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 416191
MaximumEN dabing

Five Nights at Freddy's: Help Wanted [NSW]


Five Nights at Freddy's: Help Wanted je kolekce klasických a originálních miniher odehrávajících se ve vesmíru Five Nights. Prožijte hrůzostrašná setkání s vaší oblíbenou animatronikou ve sbírce nových a klasických Five Nights at Freddy's: Help Wanted. "Kde ožívá fantazie a zábava!"



  • Jste najat: Je čas ušpinit si ruce. Opravte klaustrofobické ventilační systémy, poraďte se s porouchanou  animatronikou, která se mohla kdykoli aktivovat, nebo trávte večery v kavárně v noční kanceláři.
  • Oslavujte: Konfrontujte své oblíbené zabijácké animatroniky včetně: Freddyho, Bonnie, Chica, Foxy, Springtrap, The Mangle, Funtime Foxy a Circus Baby.
  • Ceny za zábavu: Hračky, plyšové hračky, bobule a bonbóny! Získejte super zábavné ceny, se kterými si můžete zahrát na interaktivním počítadle cen! Sbírejte skryté žetony Faz a odemkněte ještě vzácnější sbírkové předměty, abyste zaýili ještě více zábavy.
  • Pizza párty: Scény z klasických titulů byly aktualizovány a předělány tak, aby poskytly zcela pohlcující zážitek, včetně: Five Nights na Freddy's, Five Nights na Freddy's 2, Five Nights na Freddy's 3, Five Nights na Freddy's 4 a pět nocí na Freddy's: Sister Location .


Recenze na Five Nights at Freddy's: Help Wanted

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.