Five Nights at Freddy’s (Core Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Five Nights at Freddy’s (Core Collection) - XBOX ONEFive Nights at Freddy’s (Core Collection) - NSW
819 Kč
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 416391
MaximumEN dabing

Five Nights at Freddy’s (Core Collection) [PS4]


Vítejte ve své nové práci v restauraci Freddy Fazbear's Pizza – kde ožívá fantazie a zábava! Objevte, proč stejně jako děti, tak i dospělí milují Freddyho a jeho animatronické přátele, kde prožijete sérii děsivých setkání s obsazením vražedných strojů, které se v noci toulají po halách pizzerie a hledají nevítané návštěvníky. Pamatujte: Fazbear Entertainment neodpovídá za náhodné nebo úmyslné úmrtí nebo rozštěpení.



  • Freddyho dva roky: Kolekce Core obsahuje prvních pět titulů hlavní linie ve vesmíru FNAF, které to všechno začaly: Five Nights na Freddy's, Five Nights na Freddy's 2, Five Nights na Freddy's 3, Five Nights na Freddy's 4 a pět nocí na Freddy's: Sister Location.
  • Oslavujte s novými přáteli: Seznamte se s barevným obsazením robotických společníků, kteří jsou připraveni vás přivítat v rodině Fazbearových, včetně Bonnie, Chica, Foxy a samotného Freddyho Fazbeara.
  • Skrýt a hledat: Prožijte noc monitorováním podezřelé aktivity strašidelné animatroniky, která v noci ožívá. Mohou sice běžet, ale vy se můžete schovat.
  • Vlastnosti exkluzivně pro konzoli: Nový systém úspěchů a trofejí, jakož i volitelné cheaty, které dávají nové důvody pro opětovnou návštěvu Fazbear Entertainment.


Recenze na Five Nights at Freddy’s (Core Collection)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.