Fishing Sim World 2020: Pro Tour (Collector's Edition) XBOX ONE

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 407788
DovetailEN dabing

Fishing Sim World 2020: Pro Tour (Collector's Edition) [XBOX ONE]

Fishing Sim World: Pro Tour (Collector Edition) je spojení Fishing Sim World: Pro Tour a množstvím doplňkového obsahu, který nabízí výjimečnou hodnotu a zvyšuje zážitek ze hry.

Fishing Sim World: Pro Tour základní hra obsahuje autentický režim kariéry, ve kterém se postupně propracujete na elitního rybáře. Soutěžte s více než 100 nejlepšími rybáři na této planetě, včetně Ali Hamidiho a Scotta Martina v rybolovu kaprů, okounů a také vodních predátorů. Odemkněte sponzorské nabídky, vydělávejte v kariéře a získávejte followerů na sociálních sítích.

Vytvořte vlastní multiplayer, který Vám umožňuje nastavit pravidla při přijímání těchto online přátel. Vyberte si různé možnosti, jako je počet kol, délka zápasu a druh úlovku. Zúčastněte se online turnajů, které tvoří Rybářskou ligu a pokuste se získat vytoužený titul'Rybár Mesiaca'.

Využijte všechny své dovednosti a taktiku, abyste si osvojili rozmanitost 10 standardních míst, včetně slavných jezer pro rybolov kaprů Gigantic, Manor Farm v Linear Fisheries a jezer pro rybolov okounů, jako je například Lake Guntersville a Lake Travis.

Vyzkoušejte stovky položek vybavení, včetně lodí od více než 50 licencovaných partnerů, 38 různých druhů ryb, z nichž každá má své vlastní typy chování a je ovlivněna povětrnostními podmínkami a konkrétním časem dne.

Sběratelská edice obsahuje kromě standardních jezer a vybavení, 6 dalších jezer s novými a vzrušujícími druhy ryb a více než 80 dalších vybavení, včetně lodí, prutů a rybářského náčiní.

  • Jezero Wraysbury je jedním z nejvýznamnějších míst lovu kaprů všech dob, kde se pravděpodobně vyskytl nejslavnější kapr'Mary', kterého máte možnost znovu ulovit. Toto ohromující jezero bude představovat množství výzev s různými funkcemi na přezkoumání, s přibližně 500 kapry (obyčejnými, zrcadlovými a Rybničná). K dispozici jsou také štika, lín, cejn, plotice a dalších 25 různých trofejovou ryb.
  • Gillhams je rybářský ráj, který se nachází v Krabi v Thajsku. Toto letovisko je na seznamu rybáře kvůli exotickým druhům z Jižní Ameriky a Asie, které plavou v těchto bohatých vodách. Navzdory velikosti pouze 12 hektarů tam najdete 5 zcela nových druhů ryb-Arapaima, siamský kapr, sumec obecný, mekong a black PACU, jejichž váha je ohromující, včetně Arapaima se svou váhou téměř 226kg.
  • Jezioro bestií nebo "Lake of Beast", malebné jezero v polských horách, je známé svými predátory včetně štiky těžší než 22kg, candáta těžšího než 9kg a sumce vážícího více než 38kg.
  • Laguna Iquitos se nachází v srdci deštných pralesů v Peru, přidává dva nové druhy ryb-krásného pavího okouna a strašidelnou obrovskou vlčí rybu, jakož i nový styl člunu, kajak. Chytejte Arapaimu, která dorůstá do obrovských rozměrů, sumce červenochvostého a black PACU. Laguna Iquitos má také 25 nových trofejovou ryb a 3 nové kariérní akce na ovládnutí.
  • Turnaj v lovení okounů na dvou renomovaných jezerech; Jezero Seminole a Jordánsko. S rybami jako candát obecný vážící více než 7kg, sumec kanálový s váhou téměř 20kg a jehlice rohozubá s váhou přes 13kg. Výzvy jsou vysoké, ale odměny jsou obrovské!



  • Recenze na Fishing Sim World 2020: Pro Tour (Collector's Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.