Final Fantasy 14 Online: Heavensward Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Final Fantasy 14 Online: Heavensward - PC DVDFinal Fantasy 14 Online: Heavensward - PS3
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 314865
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 230 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 309 Kč

Final Fantasy 14 Online: Heavensward [PS4]

Heavensward je očekávané první rozšíření populárního online RPG Final Fantasy 14 , které Vám přináší zvýšení maximální úrovně pro postavy a nová dobrodružství.

Rozšíření přináší zcela nový příběh o tisícileté válce Dragonsong, zcela novou hratelnou rasu s názvem Au Ra, nové povolání a další. Hra také nadále nabízí i cross-platform hratelnost mezi PC a konzolami PlayStation 3 a PlayStation 4.

Bojovníci světla se vydávají do Ishgardu, města státu utápajúceho se v tisíciletém konfliktu s draky hordy Dravanian. Dokáží Vaši hrdinové odhalit prastaré pravdy pohřbeny v krvavé historii Ishgardu pomoci ukončit války Dragonsong? Dokáží Bojovníci světla zahnat stíny, které klesly na říši?

Hrdinové Eorzea, nadešel čas, abyste opět povstali. Vydejte se s hráči z celého světa na dobrodružství, které Vás vezme na nebesa a ještě dále. Zcela nový Final Fantasy 14 Vás čeká!



  • Všechny charakteristické znaky série Final Fantasy , včetně špičkové grafiky a real-time cut-scén, zcela nového soundtracku a pohlcujícího příběhu.
  • Zvýšení maximální úrovně postavy na 60.
  • Nová hratelný rasa Au Ra s unikátními zakřivenými rohy a šupinatou kůží, pocházející z východního kontinentu Othard.
  • Ovládněte tři nové Final Fantasy povolání. Temný rytíř (tank) ovládá obouruční meč a vládní mocí temnoty, astrolog (léčitel) používá věšteckou tabulku a kouli pro přivolání moci hvězd pro léčení spojence a podporu členů skupiny a strojník (pcb) používá útoky z dálky pomocí kombinace střelných zbraní a mechanických věží, které dokáže nasadit na bojišti.
  • Nová série raid dungeonů v mechanickém kolosu Alexander, podle legendárního bosse série Final Fantasy .
  • Čekají Vás nové kmeny Vanu Vanu s bestií Bismarck a Gnath a jejich bestie Ravana.
  • Létající tvory, které můžete ovládat jako například létající černý chocobo Vás budou provázet přes obrovské nové oblasti, ve kterých najdete i vznášející se ostrovy.
  • Nové předměty, recepty a další.



    Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení měsíčních poplatků!



  • Recenze na Final Fantasy 14 Online: Heavensward

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.