Figurka Spartan Yoroi (Halo Infinite)

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 448738

Figurka Spartan Yoroi (Halo Infinite) [3010-736]

 

Exkluzivní sběratelská figurka Spartan Yoroi ze světa Halo Infinite s bohatými detaily, zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce! Nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
spartan-yoroi

 

    • Pokračování Halo série
      Legendární série hry Halo se vrací ve verzi Halo Infinite s dosud nejrozsáhlejším příběhem Master Chief. Osamělí vlci, připravte se na 2. sezónu hry Halo Infinite a jejími vychytávkami, včetně ikonického brnění Spartan Yoroi. Zažijte nový HALO příběh ve světě, který přišel do her Xbox jako první, s dramatickým impozantním konfliktem mezi lidstvem a vetřeleckou hrozbou jménem Covenant.

spartan-yoroi-2
 
    • Legendární brnění
      Staňte se Sparťanem v originálním brnění. Jen ti nejušlechtilejší a nejzručnější z bojovníků si mohou obléct požehnané brnění Spartan Yoroi, mistrovské dílo, které může získat každý fanoušek Halo. Díky potahu Scarlett Empress, tradiční přilbě Kabuto, chráničům ramen Gatekeeper a chrániči kolen Shadow Raven je tato socha připravena do boje.

  • Originální verze
    Tuto legendární sadu brnění, která je exkluzivně k dispozici na akci Halo Infinite Multiplayer - Fracture: Tenrai, si nyní můžete vzít do ruky. Tento Sparťan o výšce cca 25 cm bude ukázkovým doplňkem každé sbírky. Skvěle zpracovaná, ručně malovaná PVC figurka plná detailů jistě potěší fanoušky hry Halo.
spartan-yoroi-3

Rozměry

    • Výška cca 25 cm
    • Výška podstavce cca 3 cm


Recenze na Figurka Spartan Yoroi (Halo Infinite)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.