Figurka Geralt (The Witcher Netflix)

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 448726

Figurka Geralt (The Witcher Netflix) [3009-678]

 

Exkluzivní sběratelská figurka Geralt ze světa Witcher s bohatými detaily, zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce! Nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
geralt

 

    • O postavě
      Geralt z Rivie byl legendárním kouzelníkem ze Školy vlků (School of the Wolf), který působil během 13. století. Miloval čarodějnici Yennefer, navzdory jejich bouřlivému vztahu ji považoval za lásku svého života a stal se Ciriným adoptivním otcem. Jako dítě byl podroben nebezpečnému alchymistickému experimentu. Podařilo se mu přežít množství mutací potřebných k vybudování silnějších schopností.

    • Silný mág
      Po prokázání neobvyklé tolerance byl Geralt vybrán do dalších experimentálních mutací, které mu poskytly podstatně větší sílu, rychlost, vytrvalost, odolnost, léčení, smysly, naprostou imunitu vůči chorobám a konvenčním jedem a extrémní odolnost vůči bolesti. To vedlo k tomu, že jeho vlasy zbělely a dostaly přezdívku „Bílý vlk“. Díky jeho skvělým úspěchům v zaklínačských trénincích a neskutečně silným schopnostem se stal nájemným lovcem příšer.

  • Originální verze
    Dark Horse společně se společností Netflix s nadšením představuje figurku Geralta tak, jak je zobrazen ve druhé sérii seriálového Zaklínače založeného na stejnojmenné knižní sérii. Geralt oblečený ve svém novém brnění nyní slouží jako dozorce princezny Cirilly. Figurka je vysoká cca 24 cm a dodává se v krabičce s okénkem. Skvěle zpracovaná, ručně malovaná PVC figurka plná detailů jistě potěší fanoušky seriálu The Witcher (Zaklínač).
geralt-2

Rozměry

    • Výška cca 24 cm
    • Výška podstavce cca 3 cm


Recenze na Figurka Geralt (The Witcher Netflix)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.