Figurka Ciri (The Witcher Netflix)

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 448681

Figurka Ciri (The Witcher Netflix) [3008-746]

 

Exkluzivní sběratelská figurka Ciri ze světa Witcher s bohatými detaily, zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce! Nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
Ciri

 

    • O postavě
      Po smrti své matky Pavetty byla Ciri jedinou dědičkou Cintry, a proto se její babička Calanthe mimořádně starala o její výchovu. Přestože se Calanthe snažila zabránit Ciri, aby se dozvěděla o tom, že je od narození předurčena stát se čarodějkou, Ciriina opatrovatelka řekla mladé dívce vše o bělovlasém čaroději ao tom, že si ji jednoho dne prošla výcvikem. Calanthe, která nechtěla ztratit svého jediného potomka, ukryla při příchodu Geralta Ciri mezi skupinou chlapců a nechala jejich hra si v příkopu před hradem. Geralt se mylně domníval, že Pavetta má syna, a uvažoval, který ze skupiny dětí to je. Odmítl však vzít s sebou jakékoli dítě a odešel, aniž by se jen dozvěděl skutečnou identitu Pavettina dítěte.

    • Neobyčejná princezna
      Princezna Cirilla nebo Ciri se sjednotila s Geraltem poté, co se po útěku před smrtí skryla před nilfgaardskými silami. Ciri cestuje s Geraltem do Kaer Morhen, kde ji spolu s dalšími čaroději trénují, přičemž neustále odhaluje své nebezpečné schopnosti.

  • Originální verze
    Dark Horse společně se společnostmi Netflix a CD Projekt RED představuje figurku Ciri tak, jak je zobrazena ve druhé sérii seriálového Zaklínače založeného na stejnojmenné knižní sérii. Ciri stojí na cca 3 cm vysokém podstavci. Figurka je vysoká cca 22 cm a dodává se v krabičce s okénkem. Skvěle zpracovaná, ručně malovaná PVC figurka plná detailů jistě potěší fanoušky seriálu The Witcher (Zaklínač).
Ciri-2

Rozměry

    • Výška cca 22 cm
    • Výška podstavce cca 3 cm


Recenze na Figurka Ciri (The Witcher Netflix)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.