FIFA 23 (Legacy Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 447962
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

FIFA 23 (Legacy Edition) [NSW]

EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition pro Nintendo Switch vychází s najnovějšími dresy, kluby a soupiskami z některých z popředních ligových soutěží světa. Součásti budou i špičkové ženské kluby a některé slávne stadiony světa (včetně úplně nových). FIFA 23 Legacy Edition nabízí aktualizovanou vizuální podobu a vylepšenou prezentaci zápasů. Herní prvky ani režimy se nezměnily, odpovídat budou těm z FIFA 22 pro Nintendo Switch bez jakýchkoliv noviniek a velkých vylepšení v oblasti hratelnosti oproti FIFA 22 Legacy Edition.

Klíčové vlastnosti

  • HERNÍ SYSTÉM
    FIFA 23 Legacy Edition má stejné prvky a funkce herního systému, které byly představené ve FIFA 22 Legacy Edition, bez jakýchkoliv novinek a velkých vylepšení.
  • ŽENSKÝ FOTBAL
    Vůbec poprvé se ve FIFA 23 Legacy Edition predstaví ženský klubový fotbal, zahrát si můžete Barclays FA Women's Super League (WSL) a France D1 Arkema (D1F).
  • NOVÉ STADIONY
    Vo FIFA 23 Legacy Edition pro Nintendu Switch se objeví nové stadiony z celého světa, včetňě vůbec poprvé arén ze ženského fotbalu, jako je stadion Manchester City Academy.
  • AUDIOVIZUÁLNÍ PODOBA
    FIFA 23 Legacy Edition nabízí vylepšenou vizuální podobu s novou grafikou v herních nabídkách, rovněž jako aktualizovaný komentář.
  • REŽIMY V LEGACY EDITION
    Nasledující režimy se objeví ve FIFA 23 Legacy Edition se stejnými herními prvky a inovacemi z FIFA 22 Legacy Edition.
    Výkop, Režim Kariéra, Turnaje - licencované i vlastní včetně UEFA Champions League, Ženský mezinárodní pohár, Dovednostní hry, On-line sezóny a přátelské zápasy, Lokální sezóny
  • FIFA 23 Legacy Edition
    nabídne v průběhu sezóny* vybraný počet herních události režimu FIFA Ultimate Team.
    FIFA Ultimate Team zahrnuje: Úlohy trenéra, Sezóny pro jednoho hráče i on-line, Turnaje a On-line draft, Jeden on-line zápas, Výzvy tvorby mužstva, Hrdiny FUT, IKONY

Vaše FIFA, váš styl

  • Konfiguracie konzoly
    FIFA vám nabídne zábavu kdekoliv, kdykoliv a jakkoliv chcete. Připojte ji k televizi a hrajte sami, či ve vícero hráčích, nebo pokračujte v hraní těchto režimů, i když vyrazíte ven:
    V doku, Přenosné, Na stole, Spoločně v rámci lokálního připojení
  • Podpora rozděleného ovladača Joy-Con
    Toto ovládací schéma, vytvořené speciálně pro Nintendo Switch, vám umožňuje hrát s přáteli kdykoliv a kdekoliv. Bez potřeby dalšího hardwaru můžou hráči rozpojit ovladače Joy-Con a bavit se v režimech pro více užívatelů doma anebo venku. Joy-Con je vo FIFA 23 Legacy Edition podporovaný ve variantách:
    Přenosné, Duální, Jednotné (Poznámka: FIFA 23 Legacy Edition bude také podporovat konfiguraci Pro Controller.)
  • Lokální sezóny
    Lokální sezóny představují exkluzivní způsob hraní na Nintende Switch. Pozvěte kohokoliv ze svého okolí a sledujte různé statistiky ze setkání v rámci pětizápasové sezóny ve FIFA. (* Živý obsah FUT pro FIFA 23 Legacy Edition na Nintende Switch se bude lišit od živého obsahu FUT vo FIFA 23 na platformách Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, PC (Origin a Steam) a Stadia.

Trailer

,


Recenze na FIFA 23 (Legacy Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.