FIFA 18 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 18 - XBOX ONEFIFA 18 - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 402378
ElectronicEN dabing

FIFA 18 [PS4]

Oslavte 29. května největší fotbalový turnaj s bezplatnou obsahovou aktualizací 2018 FIFA World Cup Russia. Aktualizace zahrnuje nové herní režimy World Cup, stejně jako upravené verze oblíbených režimů ze série FIFA, které tak dobře znáte. Ať už si chcete vybudovat vysněné reprezentační mužstvo, nebo přejít turnajem s oblíbenou krajinou, FIFA 18 World Cup nabízí ideální způsob, jak si zahrát nejpopulárnější hru světa.

Bezplatná obsahová aktualizace je dispozici od 29. května pro všechny majitele hry FIFA 18 pro platformy PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switcha PC. Pro stažení aktualizace je třeba připojení k síti internet!


FIFA 18díky Frosbite engine smazává rozdíl mezi virtuálním a skutečným světem. Těšte se na autentických fotbalistů, kluby i atmosféru na stadionech. Pohyb díky technologii Real Player Motion otevře cestu k dramatickým momentem v úžasné atmosféře nejznámějších stadionů světa. Jedna se o největší pokrok v inovaci herního systému v historii série. V pokračování režimu Cesta: Hunterův návrat, se v doprovodu mnoha hvězd vydáte na cestu kolem světa. V FIFA Ultimate Team přicházejí ikony FUT, mezi nimiž nechybí Roinaldo Nazario a další fotbalové legendy.



  • Technologie Real Player Motion je hlavním zdrojem dokonalejšího pohybu každého hráče.
  • Jedinečná identita, vlastnosti a osobnosti skutečných hráčů se poprvé objeví v jejich virtuálních provedeních.
  • Nový propracovaný systém driblování klade důraz na vaše reakce a výbušnost.
  • Vylepšené poziční chování hráčů zajišťuje rovnoměrně rozmístění týmu na hřišti a poskytuje více příležitosti k četbě hry v čase a prostoru.
  • FIFA 18obsahuje bohatou škálu známých taktik některých světových klubů. Vždy když si zvolíte novy klub nebo jiného soupeře tak pocítíte změnu v defenzivní i ofenzivní činnosti.
  • Nove střídání, založené na aktuálním průběhu hry, vám umožní poslat na trávník čerstvého hráče bez přerušení zápasu.
  • Realistické pohyby slunce po obloze, typické objekty vedle hrací ploše, transparenty jednotlivých klubů a stadionů, adaptivní komentář a změny v kvalitě trávníku, to vše vdechuje život vaším fotbalovým zážitkem ve FIFA 18.



    Nové animace pohybů a zakončení nabídnou další plynule způsoby střelby nohama i hlavou a znásobí tak možnosti gólových šanci za dramatičtějších okolnosti.

    Můžete se těšit na vylepšenou "The Journey", která měla velký úspěch v minulém ročníku a spoustu dalších herních módů.



  • Recenze na FIFA 18

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.