Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - Xbox Series X|SFast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 430882
OutrightEN dabing

Doporučené produkty (1)

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R [PS4]


První videohra inspirovaná akčními originálními sériemi Netflixu Universal Pictures a Dreamworks Animation, které mají fanouškům poskytnout srdceryvnou online multiplayerovou závodní akci až pro 6 hráčů.


Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R přináší intenzivní akci z představení na konzole a PC pro napínavý závodní turnaj, který bude provázet celý svět. Díky stopujícím stopám umístěným na pěti neuvěřitelných místech, včetně Los Angeles, Ria de Janeira a Saharské pouště, hra umožňuje hráčům používat špičkovou špionážní výbavu pro získání převahy v příběhovém režimu hry a nabízí online a rozdělenou obrazovku. Multiplayerové závody až pro šest hráčů.


Elitní zločinecký závodní gang, SH1FT3R, se vrací do hry a je na týmu Spy Racers, aby jim zabránil vyhrát špičkový vůz, který ve špatných rukou způsobí chaos. Hráči půjdou v utajení a budou závodit jako své oblíbené postavy, včetně Tonyho Toretta, Echa, Cisca, Layly Grayové nebo dokonce budou závodit jako notoricky známý gang SH1FT3R včetně Shashiho Daru, Moraya, Rafaely Moreno a dalších. Fanoušci mohou pomocí špionážních zbraní procházet tajnými zkratkami a přizpůsobit si přizpůsobitelné automobily různými vylepšeními.


  • SH1FT3R JE ZPĚT - Závoďte jako fanoušci nejoblíbenějších postav Spy Racers, včetně Tonyho Toretta, Echa, Cisca, Layly Grayové, nebo dokonce závodíte jako notoricky známý gang SH1FT3R během režimu pro více hráčů. Použijte inovativní vychytávky, abyste získali převahu a roztrhali tratě na turnaji po světě, který se odehrává v příběhovém režimu, v gaučové spolupráci nebo v online multiplayeru.
  • COUCH CO-OP A MULTIPLAYER - Spy Racers musí celému světu ukázat, že jsou nejrychlejšími, nejchladnějšími a nejtalentovanějšími závodníky! Přizpůsobte si vozidla s odemykatelnými skiny a závodte proti online protivníkům, řidičům ovládaným umělou inteligencí a přáteli s coop operací na gauči a v online prostoru.
  • BOJ AŽ DO CÍLOVÉ ROVINKY - Vyhrát tuto závodní výzvu vyžaduje více než rychlost. Vyzbrojeni 15 špionážními zbraněmi inspirovanými originální sérií Netflixu, musí Spy Racers vystřelit soupeře, aby získali vítězství.

     


Recenze na Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.