Farming Simulator 22: Pumps N’ Hoses Pack CZ PC DVD

Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 448408
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 22: Pumps N’ Hoses Pack CZ [PC DVD]


K hraní se vyžaduje plná hra Farming Simulator 22



Rozšiřte a modernizujte svou zemědělskou dopravu pomocí rozvodných systémů, separaci mrvy a konfigurovatelných bioplynových stanic! Obrovské množství nových strojů, nástrojů a budov rozšíří infrastrukturu pro distribuci drobeček a skladování surovin na celé farmě.


Celkem zde naleznete více než 30 položek od holandského výrobce SCHOUTEN, německého specialisty na skladování oceli Stallkamp a výrobce plynových technologií BVL, které do hry Farming Simulator 22 přinášejí nové herní prvky.


Systémy pro distribuci mrvy a močůvky

  • Zaveďte na své farmě rozvodné systémy! Když k traktoru namísto těžkých nádrží na mrvu připojíte vlečné hadice různých délek a ultralehké vlečné vstřikovače, ochráníte tak půdu a zajistíte hnojení polí - s pohodlím a vysokým výkonem mobilních čerpacích jednotek, jako jsou čerpací vozidla a v blízkosti umístěné čerpací přívěsy.
    V případě potřeby kombinujte hadice, které se rozprostřou na stovky metrů a pokryjí vaše pole pro efektivní hnojení. Také nezapomeňte zlepšit podmínky pro čerpání pomocí přídavných nádrží na vodu a kompresorů!

Separace Mrvy

  • Separátory močůvky vám umožní oddělit tekuté a pevné složky drobečky pro všestrannější využití vašich zdrojů. K dispozici je více stacionárních a mobilních separátorů. Vyberte si, zda chcete suchou složku drobečky použít na podestýlku pro zvířata na mléčné farmě, prodat ji se ziskem nebo s ní hnojit pole stejně jako s jejím tekutým protějškem. Získejte ze své mrvy víc!

Konfigurace bioplynové stanice

  • Vylepšete svou bioplynovou stanici konfigurací podle svých potřeb a preferencí: Různé moduly lze dynamicky rozmístit kolem kořenového zařízení bioplynové stanice a připojit je k němu a přizpůsobit je tak svým potřebám. Sami se rozhodněte, kde postavíte přijímací prostory, fermentační nádrže, zásobníky plynu, elektrárny na výrobu elektřiny a další komponenty různých velikostí – včetně plynového hořáku pro spalování přebytečných plynů vaší vysoce výkonné bioplynové stanice.


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Farming Simulator 22: Pumps N’ Hoses Pack CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.