Farming Simulator 22 Beacon Light + ERO Grapeliner Series 7000

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 451462
GiantsEN dabing

Farming Simulator 22 Beacon Light + ERO Grapeliner Series 7000 [PC CIAB]

 

Vinaři si mohou vylepšit specializovaný vozový park, zatímco nadšenci do strojů se těší na majáček v krabici. Vydavatel a vývojář GIANTS Software oznamuje nové DLC s ERO Grapeliner Series 7000 a také fyzickým dárkovým předmětem, který fanouškům osvítí herní počítač.

K hraní se vyžaduje plná hra Farming Simulator 22. V krabici se nachází kód ke stažení DLC ERO Grapeliner series 7000 na PC.

Klíčové vlastnosti

    • Výkonný sběr hroznů
      V podobě ERO Grapeliner Series 7000 představují GIANTS Software a německý výrobce vinařské technologie zcela nový výkonný sběr hroznů pro Farming Simulator 22 – podívejte se na něj v upoutávce. Jelikož lahodné plody sklízejí s nesmírnou péčí a efektivitou, je to ideální stroj pro šťavnaté podniky na bujných svazích opásaných révou.

    • Svítící majáček v krabici
      PC hráči, kteří mají rádi barevnou atmosféru, se těší na oficiální majáček Farming Simulator. Tento oranžový majáček, který se obvykle dává na traktory a další stroje, reaguje na přístroje v kompatibilních hrách, jako je Farming Simulator 22. Když jej připojíte k počítači přes USB, majáček se rozsvítí, jakmile hráči rozsvítí virtuální majáček ve hře. Ke každému majáčku je přiložen kód ke stažení ERO Grapeliner Series 7000.

Obsah prodejního balení

  • Kód ke stažení DLC ERO Grapeliner series 7000 na PC
  • USB maják v oranžové barvě

Trailer

Recenze na Farming Simulator 22 Beacon Light + ERO Grapeliner Series 7000

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.