Fantasy Friends Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fantasy Friends - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 414873
JustEN dabing

Fantasy Friends [PS4]


Vítejte ve Fantasy Friends, světě magie a fantazie, kde jste zodpovědní za péči o fantastické stvoření!


Hra se odehrává v nádherném fantasy lese, kde je možné všechno! Pomocí kouzelné víly Aurea se postaráte o 12 rozkošných nových přátel domácích mazlíčků! Pečujte o ně a dopřejte jim veškerou potřebnou lásku. Pokud tak učiníte, vaše domácí zvířata vyrostou a budou si s vámi hrát!


Čím více se o ně staráte, udržujete je šťastné a zdravé, tím více many vyděláte. Použijte svou manu k získání nových tvorů, kupte jim nové oblečení nebo dokonce coolovější hračky na hraní a ozdobte les neuvěřitelnými zábavnými předměty!


 

  • Od létající pandy až po duhového jednorožce objevte 12 neuvěřitelných stvoření, se kterými se budete rádi mazlit a hrát. Jakmile se vylíhnou, všechny budou vyžadovat vaši pozornost.
  • Každé zvíře potřebuje konkrétní jídlo, které budete muset vyrobit. Každý z nich žije ve svém domě a má originální hru, která se mu líbí nejvíc. Bavte se při poznávání všech!
  • Sbírejte stovky barev pro své mazlíčky a vyzvěte své přátele, aby zjistili, kdo bude mít ta nejunikátnější stvoření. Najděte ty nejvzácnější jako první!
  • Pořiďte si cool doplňky (čepice, sluneční brýle, stuhy atd.), pomocí kterých si můžete přizpůsobit každého svého miláčka!
  • Vyzdobte les ve svém vlastním stylu krásnými budovami, rostlinami a magickými předměty! Některé z nich vás mohou překvapit.
  • Náhodné magické události se mohou stát kdykoli ... můžete získat více many nebo dokonce získat exkluzivní skiny!


 


Recenze na Fantasy Friends

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.