Fallout Classic Collection[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 411307
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Fallout Classic Collection[Steam] [PC digital]

Fallout Classic Collection obssahuje Fallout: A Post Nuclear Role, Fallout 2: A Post Nuclear Role, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

  • Fallout: A Post Nuclear Role:Právě jste objevili klasickou postapokalyptickou hru na hrdiny, která oživila celý žánr CRPG. Systém Fallout® SPECIAL umožňuje drasticky odlišné typy postav, smysluplné rozhodnutí a vývoj, díky kterým získáte úplnou kontrolu. Prozkoumejte zničené ruiny civilizace zlatého věku. Preplížte se nebo se probojujte kolem mutantů, gangsterů a robotických protivníků. Dělejte správná rozhodnutí, jinak skončíte jako další padlý hrdina v pustinách.
  • Fallout 2: A Post Nuclear Role:Fallout® 2 je pokračováním kriticky uznávané hry, která vytáhla RPG'ing ze bludišť do dynamické, apokalyptické retro-budoucnosti. Je to už dlouhých 80 let, co vaši předkové prošli po pustinách. Při hledání sady na tvorbu Garden of Eden, abyste zachránili svou primitivní vesnici, je vaše cesta posetá ochromující zářením, megalomanské mutanty a neúprosným proudem lží, podvodů a zrady.
  • Fallout Tactics: Brotherhood of Steel:Vaše zbraně se stanou více než vaše nástroje, stanou se vašimi přáteli. Svými schopnostmi budete inspirovat ponížené a chránit slabých ... jestli se jim to líbí nebo ne. Vaši spoluhráči vám budou dražší než vaši příbuzní a pro ty, kteří přežijí, bude čest, úcta a válečná kořist.

    Jedná se o digitální verzi hry Fallout Classic Collection, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


  • Recenze na Fallout Classic Collection[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.