Fallout 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 411613
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Fallout 3[Steam] [PC digital]

Vault 101-klenot mezi odpadky. Po 200 let Vault 101 věrně sloužil přeživší obyvatelům z Washingtonu DC a jeho okolí, nyní známému jako Capital Wasteland. Přestože po globální atomové válce z roku 2077 zůstaly USA zcela zničeny, obyvatelé Vault 101 si užívají život bez neustálého stresu vnějšího světa. Obří hmyz, nájezdníci a otrokáři a ano, dokonce ani super mutanti nejsou žiadnnou konkurencí pro vynikající Vault-Tec technologii. Přesto se v jeden osudný den vzbudíte abyste zjistili, že Váš otec se vzepřel Dozorčímu az neznámých důvodů opustil pohodlí a bezpečí Vault 101. opustivše jediný domov, jaký jste znali, se vyberete z Vaultu do drsného Wasteland hledat svého otce a pravdu.



  • Zažijte obrazy a zvuky obrovského Capital Wasteland! Prohlédněte si velké monumenty Spojených států ležící v post-apokalyptickém prachu! Udělejte rozhodnutí, které určí Váš osud a změní svět. Jen dávejte pozor na svůj dozimetr!
  • Inženýři Vault-Tec Vám přinášejí to nejnovější v simulaci lidských schopností-systém postav SPECIAL! S využitím nových objevů ve vyjádření schopností body nabízí SPECIAL neomezené přizpůsobení vaší postavy. Najdete zde desítky unikátních schopností, každou s různými oslnivými efekty!
  • Už žádná omezení jen na jeden pohled. Zažijte svět z pohledu 1. nebo 3. osoby. Přizpůsobte si svůj pohled jediným stisknutím tlačítka!
  • Cítíte se dnes jako zbabělý darebák, nebo dobrý samaritán? Zvolte si svou stranu, protože každá situace se dá řešit mnoha různými způsoby. Vyřešte své problémy civilizovaným způsobem, nebo prostě taste svou plazmovou pušku.
  • Srovnejte šance v boji se systémem Vault-Tec Assisted Targeting System pro svůj Pip-Boy Model 3000! VATS Vám umožňuje pozastavit čas v boji, zaměřovat na konkrétní části těla, nastavit posloupnost útoků a ponechat na Vault-Tec aby to udělal za Vás. Sešlete smrt a destrukci v zcela nové filmové prezentaci, v níž se představují krvavé scény a nádherné výbuchy.
  • Klíčem k oživení globální civilizace po jaderné válce jsou lidé. Vylepšená verze Radiant AI je ta nejlepší simulace lidské interakce. Výrazy obličeje, gesta, unikátní dialogy a realističtější chování se spojují do ohromujících výsledků.
  • Zažijte drsnou realitu jaderného holocaustu vykrelenú jako nikdy předtím v moderní super-deluxe HD grafice. Od vyprahlého Wasteland, přes kanceláře a tunely metra DC plné nebezpečí po ohavné uhnilé maso na obličeji mutantů.

    Jedná se o digitální verzi hry Fallout 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


  • Recenze na Fallout 3[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.