Fairy Fencer F: Advent Dark Force PS4

Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
Kód produktu: 348592
IdeaEN dabing

Fairy Fencer F: Advent Dark Force [PS4]


Hra Fairy Fencer F je prerodená jako Fairy Fencer F: Advent Dark Force pro systémy PlayStation 4 ve vylepšené HD verzi. Pokračujte ve vašem dobrodružství napříč třemi novými cestami příběhem. Hrajte jako Fang a jeho gang, při čemž budete čelit nové, špatné organizaci, setkávat nové pohádkové bytosti a šermířů, a sbírat Furies, které jsou roztroušeny po celém světě. Každá cesta vede k jinému výsledku, takže vybírejte s rozumem. Tahově založen RPG systém soubojů Vám umožní se proměnit během souboje a rychle porazit nepřátele.

Vedle novém obsahu nyní můžete mít v jednom okamžiku až do 6 postav na bojišti. To je dvojnásobek pohádkových bytostí a šermování. S mnoho postavami bude hráč moci vybalancovat hraní se třemi novými obtížnostmi.

  • 3 způsoby hraní
    The Goddess story, the Vile God story a the Evil God story jsou pouze tři způsoby dobrodružství ve světě Fairy Fencer F: Advent Dark Force . Vaše rozhodnutí ovlivňují Váš osud.
  • Více šermířů a více pohádkových bytostí
    Bojujte až se šesti postavami ve vaší partii a posílíte postavy, nebo přidávejte statistické bonusy přes"world-shaping" s novými pohádkovými přáteli, které objevíte.
  • 3 módy hraní
    Vyberte si mezi lehkou, střední nebo těžkou obtížností, která bude nejvíce sedět vašemu stylu hraní a vašemu týmu.
  • Dabing a titulky
    Užijte si originální japonské a nové anglické hlasy a navíc i nové anglické titulky.


  • Recenze na Fairy Fencer F: Advent Dark Force

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.