F1 2021: The Official Videogame Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA F1 2021: The Official Videogame - PC CIABF1 2021: The Official Videogame - PS4F1 2021: The Official Videogame - PS5
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 422597
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

F1 2021: The Official Videogame [Xbox Series X|S]


Red_Bull_F1_Banner

Každý příběh má začátek v F1® 2021, oficiální videohře 2021 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™. Vychutnejte si ohromující nové funkce F1® 2021, včetně napínavého příběhu „Braking Point“, kariéry dvou hráčů, a přibližte se ještě více ke startu díky „Real-Season Start“. Posuňte svůj tým na vrchol v uznávaném desetiletém režimu kariéry „Můj tým“ nebo jezděte hlava-nehlava v režimu rozdělené obrazovky a pro více hráčů. Ponořte se do největší závodní "podívané" na naší planetě a závoďte s autentickou sestavou dvaceti hrdinských řidičů a deseti ikonických týmů ze sezóny 2021
„Braking Point“ Každý příběh má svů začátek. Příběhově zaměřené závody se vrací k sérii F1 s novým příběhem Braking Point, F1 2021. Díky kombinaci vzrušujícího napětí ze závodů na trati s příběhem mimo závodů a konflikty osobností Vás Braking POint postaví do centra strhujícího příběhu odehrávajícího se v moderním prostředí F1.
Režim kariéra Vstupte do šampionátu F1 v kariéře a zažijte sen každého fanouška F1 být pilotem a závodit proti oficiálním týmům a jezdcům. Kariéru si můžete užít i s přítelem, buď v kooperativním nasazení za tým nebo soutěži o vítězství a nejlepší kontrakty.
Můj tým Tento režim Vám umožní žít svůj sen, vlastnit a řídit svůj vlastní tým Formule 1, dělat kritická rozhodnutí, naplánovat cestu k tomu, abyste se stali další dominantní silou F1. Vytvořte si jezdce, vyberte název týmu, vytvořte si logo a navrhněte si vlastní vzhled ve svém týmu. Můžete si najít týmové sponzory, kteří Vám nabídnou různé návrhy smluv. Vybírejte si z reálnych dodavatelů dílů, kteří udělají Vaši formuli tou nejrychlejší.
Split-Screen Podělte se o akci a vzrušení z F1 se závody na rozdělených obrazovkách pro 2 hráče na všech platformách.
split_screen

Online Multiplayer F1 pokračuje v dědičstí série vzrušujících a rozmanitých způsobů, jak soutěžit online proti ostatním závodníkům, s možnostmi pro příležitostné ale i soutěživé hráče. Budete si moct navrhnout vlastní formuli, zvolit si vlastní styl oslav na pódiu nebo můžete závody jen sledovat v Spectator módu s různými možnostmi zobrazování ve vysoké kvalitě.
Skutečný sezónní start Přepište příběh šampionátu 2021. Naskočte do kariéry na jakýchkoliv závodech v sezóně, které už byly odjeté a od toho momentu si můžete osvojit své postavení jezdce a konstruktéra v reálném čase.
Formula 2 Zahrnutá je i formule 2, špičkové cvičiště pro F1, s možností krátké, střední nebo celé sezóny.
Další způsoby závodění Ať už časovka, zkrácená sezóna anebo Grand Prix mód, ve všech módech můžete zažít slávu a vítězství.
F1_all_screen


Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na F1 2021: The Official Videogame

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.