Evil Dead: The Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Evil Dead: The Game - PS5Evil Dead: The Game - Xbox Series X|S
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 444931
SaberEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Evil Dead: The Game [PS4]

Maximální zážitek ze hry Evil Dead pro více hráčů čeká jen na vás!
Vstupte do kůže Asha Williamse nebo jeho přátel z ikonické série Evil Dead a pracujte spolu ve hře nabité špičkovou kooperací a multiplayerovou akcí! Hrajte jako tým čtyř přeživších, objevujte, rabujte, vyrábějte a překonejte svůj strach. Najděte klíčové předměty k utěsnění propasti mezi světy. Hra je inspirována všemi třemi původními filmy Evil Dead, jakož i původním seriálem Starz Ash vs Evil Dead.

O hře

IKONICKÉ POSTAVY
Hrajte za postavy z celého světa Evil Dead, včetně Asha, Scottyho, Lorda Arthura, Kellyho Maxwella, Pabla Simona Bolivara spolu s novými dialogy v podání Bruce Campbella a dalších!
HRAJTE ZA DOBRO NEBO ZLO
Bojujte za síly dobra nebo převezměte kontrolu nad mocným kandarianským démonem! Lovte Asha, ostatní hráče a zároveň ovládejte Deadity, samotné přeživší a spolkněte jejich duše!
REALISTICKÁ FYZIKA A VIZUÁL HRY
Ať už trháte Deadita na dvě části Ashovou slavnou motorovou pilou, nebo létáte po mapě jako kandarianský démon v duchovní podobě, hra zachycuje vzhled a atmosféru série Evil Dead v celé své kráse. Realistický vizuál a fyzika gore systému přinese skutečnou hrůzu do vašeho života! Ohánějte se krátkou hlavňovou brokovnicí, motorovou pilou, sekáčky a dalšími zbraněmi, abyste provedli příšerné násilí proti armádám temnoty.

Trailer


Recenze na Evil Dead: The Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.