Equestrian Training Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Equestrian Training - NSW
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 433913
MicroidsEN dabing

Equestrian Training [PS4]


Sám nebo se svými přáteli objevte nový způsob, jak se naučit vše, co potřebujete vědět o ekvitaci. Učte se v tréninkovém režimu, vyzkoušejte si své znalosti ve zkušebním režimu a užijte si různé mini hry pro praktické procvičení teorie. Jízda na koni pro vás brzy nebude žádný problém!


Připraven k výkopu? Chyťte své soupeře pomocí setových her s 10 různými pohyby. Women's Sevens Rugby se 16 mezinárodními týmy, včetně 5 licencovaných týmů. Všechny formace a vylepšené rozmístění hráčů dělají hru realističtější a náročnější i pro ty nejzkušenější rugbyové hráče.

 

  • Režim pro více hráčů - až pro 4 hráče! : Vyzvěte své přátele na jejich jezdecké znalosti a spolupracujte s nimi na absolvování praktických testů!
  • 2500 otázek a odpovědí napsaných profesionály z jezdeckého světa.
  • Naučte se všechny technické termíny, které potřebujete v širokém lexikonu.
  • Zcela přizpůsobitelné školení: můžete si vybrat téma (jízda na koni, znalosti nebo péče), počet otázek nebo se rozhodnout, zda chcete zavést časovač.
  • Zahrajte si více než 15 miniher rozdělených do 3 kategorií: vytrvalostní závody, parkurové skákání nebo úprava koní, které vám umožní osvojit si teorii cvičením a zároveň být zábavní.
  • Sledujte svůj pokrok ve statistických tabulkách a identifikujte, kde se musíte zlepšit.

 


Recenze na Equestrian Training

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.