Endless Dungeon (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Endless Dungeon (Day One Edition) - PC DVDEndless Dungeon (Day One Edition) - PS4Endless Dungeon (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
Kód produktu: 432823
SEGAEN dabing

Endless Dungeon (Day One Edition) [PS5]

 

O hře

Endless Dungeon je unikátní směs roguelitu, taktické akce a tower defense zasazená do oceňovaného Endless Universe. Ponořte se do opuštěné vesmírné stanice sami nebo s přáteli v kooperaci, naverbujte tým ztroskotaných hrdinů a chraňte svůj krystal před nekonečnými vlnami příšer.

Klíčové vlastnosti

  • Máte věže a zbraně
    Uvízli jste na opuštěné vesmírné stanici plné příšer a záhad. Abyste se dostali ven, musíte se dostat do The Core, ale nemůžete to udělat bez vašeho krystalového robota. Toto potápějící se stvoření je vaším klíčem k prožití procedurálně vytvořených místností této vesmírné ruiny. Smutné je, že je to i křehká duše a každá příšera na místě chce kousek z ní. Budete muset rychle přemýšlet, dobře naplánovat, umístit věžičky a potom... ohňostroj! Roboti a kuličky se nezastaví před ničím, aby vás a krystal proměnily v prach a strusky. S velkým výběrem zbraní a věží bude správná výbava rozdílem mezi životem a smrtí.

  • Hrajte sólo nebo spolu s přáteli
    Můžete čelit hrůzám z jízdy na stanici sólo, nebo se postavit do skupiny a spustit rukavici v kooperaci pro 3 hráče. Jakmile budete mít svoji četu, naplánujte si pohyby. Vyberte si jejich zbraně z širokého výběru od plamenometů až po jedovatých odstřelovačů. Když jste připraveni, vstupte na stanici a vezměte si roli postavy, pobodněte se při útěku nebo jednoduše přejděte na místní obyvatele. Pravděpodobně zemřete při pokusu, ale hej, tak to v tomto vesmírném žaláři chodí!
  • Sestavte svůj bezohledný tým
    Připravte se na setkání s pestrobarevnými hrdiny, kteří všichni střílejí za stejným cílem: dostat se do pekla! Každý si přinese na stůl své karty. Je tu tankový Bunker, který pohltí škody, ohnivý Blaze, který miluje vyhazování věcí do vzduchu, nebo možná Shroom, která vyléčí své spolubojovníky svým „neobvyklým“ kadidlem. Vyberte si své hrdiny a vytvořte tým, který pro vás pracuje. Když je poznáte, zjistíte, že všichni mají své vlastní zvláštní motivace a tajemství...

  • Příšery, nebezpečí, tajemství a poklady
    Útěk znamená překonat všechna nebezpečí stanice. Ano, všechny. Na každém rohu na vás čekají smrtící roboti, nemilosrdné příšery, kořist a obří zvířata. Čím hlouběji se ponoříte do tohoto šrotu, tím více objevíte jeho tragickou historii. Proč se stanice navíjí do jakékoli lodi, která letí příliš blízko? Proč se vracíš pokaždé, když kopneš do kbelíku? Bez ohledu na to, do jaké míry jste obeznámeni s vesmírem Endless, stanice má více příběhů, které by mohla vyprávět.

  • Čím více umíráte, tím více rostete
    Nerad vám to rozbíjím, nebude to lehké a můžete zemřít... Ale to je v pořádku, protože pokaždé, když to uděláte, budete nabiti zpět do Saloonu. Představte si to jako své centrum operací (a nápojů), kde můžete vylepšovat své hrdiny a zbraně, odemykat nové cesty do The Core, chatovat s místními obyvateli a poslouchat melodie. Pak skočte zpět do nádraží a pokuste se dostat ven - znovu.

Day One Edition obsahuje:

  • Hra Endless Dungeon
  • Fyzická karetní keře Crystal Search
  • Fyzický a digitální Artbook Reckless Squad
  • Pioneer Elite Skin Pack
  • Die-Hard Elite Skin Pack
  • Digitální soundtrack

Trailer


Recenze na Endless Dungeon (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.