Embr: Uber Firefighters Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Embr: Uber Firefighters - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 434063
EN dabing

Embr: Uber Firefighters [PS4]


Cítíte se vystrašení svou kariérou? Je ve vás jiskra, kterou nelze zadržet? Potom se rozhněvejte a získejte celoživotní šanci! Připojte se k revoluci záchranných služeb a staňte se Embr Respondr dnes!


Embr je zběsilý, (ne) simulátor boje proti požáru zasazený do hyperkapitalistické, deregulované alternativní současnosti, ve které bylo minulo financování veřejného hasičského sboru, kde panuje rizikový kapitalismus a elektronické volání. Embr Respondr je posledním stánkem v plamenech světa – obsahuje online kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče.


Je čas nově definovat paradigma hasičské služby a dát sílu vám – lidem – a my se postaráme o otravné papírování. Každý by měl mít možnost stát se hrdinou, a proto se jedinou jednoduchou platbou můžete stát Respondrem již dnes!


Jako embrský respondent budete odpovídat na volání klientů o pomoc a přivedete hasiče až k jejich dveřím! Rozbijte dveře, odstraňte úniky plynu a uhaste požár - žádná práce není pro Embr Respondr příliš těžká.


Přidejte se k nám v tom, co přední technologickí odborníci nazývají start století a staňte se hrdinou, jakým si zasloužíte být.


  • Připojte se ke zcela novému programu Embr Early Access a pomozte formovat budoucnost Embra jako váženého Embr Respondera a člena komunity!
  • Vyřešte úkoly až se třemi kolegy respondery, aby i ten nejsmrtelnější požár způsobil kooperativní procházku parkem.
  • toupejte po žebříčku úspěchu a staňte se nejlepšími ve svém oboru. Shromažďujte hodnocení od svých klientů a odemkněte si ještě těžší úkoly!
  • Ukažte svůj styl oblečením a vozidly zakoupenými přímo od společnosti Embr.
  • Rozbijte dveře, rozbijte okna, opravte elektrické obvody, odstraňte úniky plynu a udělejte vše, co je potřeba, abyste se dostali přes hořící budovu a zachránili své klienty.


Recenze na Embr: Uber Firefighters

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.