Elektronický šachy Millennium Karpov Chess School.

Cena s DPH
1 469 Kč
Cena bez DPH: 1 214 Kč
 
Kód produktu: 404792
Millennium

Elektronický šachy Millennium Karpov Chess School. [M805]

Šachový počítač s učebnicí, interaktivními cvičeními a řečovým výstupem. Zajímá vás nebo vaše dítě šachy, ale nikdy jste se ho nenaučili? Zde vám pomůže šachová učebnice bývalého mistra světa Antaloya Karpova. Krok za krokem se naučíte, jak systematicky budovat a zdokonalovat svou hru pomocí 100 cvičení, které jsou již integrovány v šachovém počítači. Vhodné i pro školy a kluby, abyste mohli současně podporovat více žáků na různých výkonnostních úrovních. Vaše děti to budou milovat!

Šachová škola Karpov nabízí jedinečný koncept: V kompaktní šachové učebnici s 196 stranami jsou podrobně vysvětleny kusy a možnosti jejich pohybu. Pak to začne: S interaktivním šachovým tréninkem zařízení si můžete vyzkoušet 100 šachových cvičení popsaných v knize s počítačem. Cvičení jsou již uloženy a zobrazeny na displeji. Stačí si postavit kousky a pokusit se najít řešení! Úkoly se stávají stále složitějšími, takže na konci budete schopni ovládat základy hry. Přepínatelný hlasový výstup (v anglickém jazyce) vás upozorní na slabé pohyby a možné hrozby.

Velká osvětlená obrazovka LCD se používá k zobrazení funkcí pomocníka, učení a ovládání. Všechny texty menu a pomocníka mohou být výstupem v němčině nebo angličtině. Návod k použití a šachová učebnice jsou uvedeny v anglickém jazyce.

Software přirozeně ovládá speciální pravidla v šachu: rošáda, propagace pěšce a past. Šachová škola Karpov má rozsáhlou otevírací knihovnu a paměť pozic, takže své hry můžete kdykoliv přerušit. Nastavení úrovní hry jsou rozsáhlé, takže každý hráč má spravedlivou šanci na výhru. V zábavných úrovních počítač dokonce úmyslně dělá chyby.

Univerzální připojení napájecího zdroje.


Recenze na Elektronický šachy Millennium Karpov Chess School.

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.