Elektronický šachy Millennium Chess Genius

Cena s DPH
3 179 Kč
Cena bez DPH: 2 627 Kč
 
Kód produktu: 404802
Millennium

Elektronický šachy Millennium Chess Genius [M810]

Už dnes klasika: cena a výkon v dokonalé symbióze. Už můžete hrát šachy a hledáte výzvu? Nebo soupeře, který má vždy čas pro vás? S ChessGenius získáte jeden z nejvýkonnějších šachových počítačů se světově proslulým softwarem ChessGenius. Můžete hrát a trénovat na různých úrovních-od začátečníků turnaje až po zkušené hráče. S rychlým procesorem a více než 2000 ELO máte vždy před sebou silného soupeře. Díky šachovnici Millennium HighSensitive s velkým rozměrem 20 x 20 cm a podsvícenému displeji budete hrát mimořádně pohodlně a rychle na požadované úrovni.

ChessGenius je vybaven nejnovější technologií senzoru tlaku Millennium HighSensitive. Obzvláště snadné použití a extra velká šachová deska o rozměrech 20 x 20 cm poskytují maximální zábavu při hraní! Velká osvětlená obrazovka LCD zobrazuje šachovnici prakticky a slouží k zobrazení pomocných a ovládacích funkcí.

S programem ChessGenius lze nastavit téměř neomezený počet úrovní obtížnosti a pro obzvláště silných hráčů jsou k dispozici úrovně turnaje. Můžete si také zvolit úrovně zejména pro začátečníky. Volitelný přepínatelný šachový trenér upozorňuje na špatné pohyby, nabízí jejich stažení a nabízí návrhy na zlepšení pro optimální pohyby. Průměrný čas na tah a maximální celkový čas na hru jsou také nastavitelné. Velmi dobře implementované počáteční úrovně jsou nastaveny tak, aby i na nízkých úrovních obtížnosti byla poskytnuta atraktivní hra. ChessGenius je vhodný pro každého šachového hráče s těmito vlastnostmi-od začátečníků až po zkušené hráče turnaje.

Zařízení lze používat i pohodlně na cestách. S vhodnými alkalickými bateriemi a režimem ECO můžete mít s jednou sadou baterií mnoho hodin zábavy. Přepínatelný režim úspory energie zaručuje dlouhou dobu přehrávání i při provozu z baterie. ChessGenius lze provozovat s 3x AA bateriemi. Případně použijte samostatně dostupný napájecí zdroj Millennium M811

technické specifikace

  • Procesor:ARM Cortex M4/48 MHz
  • Displej:Osvětlená šachovnice
  • Software:ChessGenius by Richard Lang
  • Rozměr šachovnice:20 x 20 cm
  • Rozměry zařízení:3 0 x 27,5 x 3 cm
  • Jazyky:DE/GB/FR/NL/ES/IT/RU
  • Zdroj:3 x alkalické baterie AA (jsou součástí); Včetně napájecího konektoru pro M811


  • Recenze na Elektronický šachy Millennium Chess Genius

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.