Elektrická koloběžka City Boss D1000L, černá

Cena s DPH
28 990 Kč
Cena bez DPH: 23 959 Kč
 
 
Kód produktu: 447209
City

Elektrická koloběžka City Boss D1000L, černá [C1084]

S elektrickou koloběžkou City Boss D1000L vás žádný kopec nezastaví. Motory umístěné v zadním i předním kole mají ohromující výkon celkem 1000 W. Rovnoměrný záběr předního i zadního náhonu zajistí, že kola nepodkluzují ani v prudkém kopci či méně zpevněném terénu.
Koloběžka splňuje technické požadavky normy Evropské unie EN 17128.

O produktu

  • Praktická s výbornou výbavou
    Elektrická koloběžka City Boss naplňuje novou vizi ekologického světa. Vybavena špičkovou technologií přemění každou jízdu městem na nevšední zážitek! Speciálně vyztužený rám, široké pneumatiky 7,6 cm, přední i zadní tlumič a kovový blatník si dobře poradí s vibracemi i off-road jízdou. S bezpečným dvojitě jištěným skládacím mechanismem rám složíte či rozložíte do 8 sekund.
  • Dva motory
    Dva bezúdržbové motory 500 W svižně zrychlují dokonce při zatížení nad 120 kg a vyvezou vás i do prudkého kopce. Úžasná akcelerace z 0 – 25 km/h za 4 vteřiny je vzrušující. Na rovině lze přední motor deaktivovat stisknutím tlačítka pod displejem a šetřit tak výdrž baterie (turbo červené tlačítko stisknete pro strmý kopec či okamžité zrychlení).
  • Dejte o sobě vědět
    S kovovým světlem o výkonu 400 lumenů a dosvitem 10 metrů můžete bezpečně jezdit i za tmy. Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky. Během brzdění se také rozsvítí zadní brzdové světlo. Koloběžku i při větších rychlostech spolehlivě zastavíte nezávislou zadní a přední mechanickou kotoučovou brzdou.
  • Rychlosti a tempomat
    Tlačítkem na displeji můžete přepínat mezi 3 režimy pro omezení max. 100%. rychlosti. Po zapnutí koloběžky je vždy aktivní naposledy nastavený režim. Pomalý režim - bezpečná rychlost pro jízdu za zhoršených povětrnostních podmínek; Střední režim - svižná cestovní rychlost; Rychlý režim – pro jízdu šetřící váš čas na dlouhých bezpečných úsecích. Při delších cestách oceníte tempomat, který udržuje výkon koloběžky i bez stlačeného plynu - jeho funkci lze případně deaktivovat na displeji.
  • Vynikající výdrž baterie
    Baterii Li-Ion 18 Ah / 48 V dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za 10 - 11 hodin. Při běžném provozu s koloběžkou při aktivovaném 1 motoru jedete až 50 km - při kratších cestách ji tak nemusíte pokaždé dobíjet. Celková vzdálenost může být kratší i delší; vždy závisí na hmotnosti jezdce, členitosti terénu, stylu jízdy, venkovní teplotě a pod. Nouzově lze na koloběžce dojít odrážením nohou is vypnutým motorem.
  • Nabije i váš telefon
    Na transreflexním displeji skvěle čitelném i na přímém slunci, či v noci, můžete sledovat aktuální stav baterie, aktuální rychlost, dobu jízdy a ujetou vzdálenost. USB port zezadu displeje má funkci powerbanky. Je možné přes něj nabíjet váš mobilní telefon či tablet, a to buď za jízdy nebo při stojící koloběžce pomocí 2hodinového časovače.
  • Vynikající nosnost a přizpůsobení
    Speciálně vyvinutý robustní rám koloběžky z leteckého hliníku snese zatížení až 150 kg. S výškově nastavitelnými řidítky s ergonomickými gripy je koloběžka vhodná pro jezdce s postavou 160 – 200 cm. Z důvodu bezpečnosti je doporučený věk na používání koloběžky od 16 let. Na 50 cm dlouhém a 19 cm širokém nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe.
  • Odolné pneumatiky
    Rozšířené pneu 3" o průměru 10" výborně přilnou ik vlhkému povrchu, jsou stabilní i na nezpevněném terénu a dobře tlumí nepříjemné vibrace. Nad předním i zadním kolem jsou také odolné pružinové tlumiče. Kola jsou chráněna blatníky.

Technická specifikace

Motor
Výkon: 1000 W
Typ: bezúdržbový
Baterie
Typ: Li - Ion
Kapacita: 18 Ah
Provozní napětí: 48 V
Rychlost nabíjení: 10 - 11 hodin
Jízda
Rychlostní režimy: 3
Max rychlost: 25 km/h
Tempomat: ano
Dojezd: 50 km
Displej: LCD
Max stoupání: 20°
Vybavení: zvonek
přední světlo
zadní světlo
brzdové světlo
skládací mechanismus
stojan
blatníky
přední tlumič
zadní tlumič
možnost sedáku
Pneumatiky, brzdy
Druh pneu: bezdušové
Velikost pneu: 10"
Přední brzda: kotoučová
Zadní brzda: kotoučová
Ostatní
Max nosnost: 150 kg
Max výška jezdce: 150 - 200 cm
Doporučený minimální věk: 16 let
Výška řídítek od nášlapu: 78-97 cm
Šířka řídítek: 56 cm
Rozměry nášlapu: 19 x 50 cm
Výška nášlapu: horní 23 cm
spodní 15 cm
Materiál rámu: hliník
Rozměry koloběžky: rozložená - 116 x 56 x 120 cm
složená - 52 x 26 x 112 cm
Hmotnost: 28,5 kg

Obsah prodejního balení:

  • Koloběžka
  • Nabíjecí adaptér
  • Dokumentace


Recenze na Elektrická koloběžka City Boss D1000L, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.