Eat Lead: The Return of Matt Hazard Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Eat Lead: The Return of Matt Hazard - XBOX 360
Cena s DPH
229 Kč
Cena bez DPH: 189 Kč
 
Kód produktu: 47376
D3

Eat Lead: The Return of Matt Hazard [PS3]

Matt Hazard je vysloužilý hrdina z automatových akčních her osmdesátých let, který musel ustoupit vývoji žánru a nových next-gen herních systémů. Nyní se ale opět vrací na výsluní v nové akční hře.

Připravovaná hra je ale součástí plánu jak jej definitivně sprovodit ze světa, a tak se náš hrdina namísto dobývání zašlé slávy musí postavit nejrůznějším zloduchem ze starých akčních her. Aby mu zabránili dokončit poslední úroveň, staví se mu do cesty nepřátelé zneškodnění opravdu z nejrůznějších klasických titulů. Budete tak čelit všemožným zombíkům, kovbojům, mariňákem a nacistům.

Eat lead je satirická akční hra, která si bere na paškál nejrozličnější akční hry, ve kterých se celá generace hráčů výborně bavila, ale dnes již nestačí v konkurenci nově uváděných trháků a upadly v zapomnění. Opravdu již tyto hry patří do starého železa?

  • Nápaditý příběh, který do hry vnáší celou řadu situací, při kterých se budete válet smíchy.
  • Využijte arzenál nejrozličnějších zbraní. Do rukou se Vám dostane opravdu všechno. Od odstrelovačiek, plazmových zbraní až po například westernový šesťranový kolt, a kromě toho budete moci využít nejrůznější údery a chvaty v boji nablízko.
  • Unikátní design misí - projdete prostředím nejrůznějších akčních videoher, které se rapidně proměňují tak jak programátoři zasahují do hry a staví před Vás další nečekané překážky.
  • Systém krytí, který Vám umožňuje nejen se schovávat za nejrůznější překážky, ale také se mezi nimi pohybovat a bez problémů jejich přelézat nebo podlézat.


  • Recenze na Eat Lead: The Return of Matt Hazard

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.