Eastward Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 445574
ChucklefishEN dabing

Eastward [NSW]

Vítejte v kouzelném světě Eastward!

O hře

Eastward je krásně detailní a okouzlující adventura od nezávislých vývojářů Pixpil ze Šanghaje.
V blízké budoucnosti se společnost začíná hroutit a lidská populace je na historickém minimu. Smrtelně jedovatá přítomnost se rozšířila po zemi a ničila a požírala vše, co jí stálo v cestě.
Ti, kteří mohli uniknout mísmě, se hrnuli do podzemních vesnic, aby začali nový život. Ale pro pracovitého horníka a tajemné mladé děvče láká naději na prosperující vnější svět...
Utečte z tyranských drápů podzemní společnosti Potcrock Isle a připojte se k nepravděpodobnému duu Eastwardu na vzrušujícím dobrodružství do země nahoře! Objevte krásné, ale zároveň bizarní osady a najděte si nové přátele, když budete cestovat po světě vlakem.
Obsahuje humor pro dospělé a některá témata pro dospělé.

  • Procestujte svět Objevte úžasně zvláštní svět Eastward. Nastupte na palubu běžkařské železnice, která se táhne přes tento chátrající kontinent, zastavte se, abyste prozkoumali jeho rušná města, kuriózní kempy a stinné lesy.
  • Bojujte s příšerami Odrazte zvláštní příšery a zuřivé bossy s Johnovou zbraní dle vlastního výběru – ať už je to plamenomet, ozubená střílečka nebo vaše spolehlivá stará pánev. Myslíte si, že jste velmi milosrdný? Zkuste je dočasně omráčit Samovým kinetickým výbuchem.
  • Objevujte Přepínejte mezi Johnem a Samem, abyste vyřešili environmentální hádanky a probojovali se přes impozantní kobky. Oddělte dvojici a odemkněte skryté cesty nebo se držte spolu, když budete projíždět nebezpečnou krajinou.
  • Život v malém městě Poznejte svérázné obsazení postav se spoustou osobnosti! Ponořte se do potěšujícího dobrodružství poháněného příběhem, plného zábavy a šíleného humoru.

Trailer


Související produkty (1)


Recenze na Eastward

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.