Dusk Diver 2 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dusk Diver 2 (Day One Edition) - PS4Dusk Diver 2 (Day One Edition) - PS5Dusk Diver 2 (Day One Edition) - PS5
Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
Kód produktu: 445259
IdeaEN titulky

Dusk Diver 2 (Day One Edition) [NSW]

Plně vylepšené pokračování akční hry Ximending čeká jen na vás. Nové postavy, nové scény, nová přizpůsobení hry - zcela nový Dusk Diver 2 je tady!
Napínavá hra pokračuje v příběhu Yumo a jejích přátel, kteří se opět chopí zbraní, aby ochránili lidskou říši před dimenzionálním zlem, které se sbíhá do rušné čtvrti Ximending v Taipei a jejího temného podsvětí Youshanding. Komu mohou Yumo a strážci Kunlunu důvěřovat? Jakým důsledkům jejich minulosti budou čelit? Bojujte, abyste našli pravdu a znovu zachraňte město!

O hře

KOMBINACE ÚTOKŮ
Plynule přepínejte ovládání čtyř postav, z nichž každá má své vlastní pohyby a silné stránky. Zkombinujte různé podpůrné dovednosti s vašimi vlastními, abyste udrželi nepřátele ve střehu a aby počet vašich komb byl co nejvyšší!
NOVÁ DOBRODRUŹSTVÁ
Prozkoumejte skutečné město Ximending, vezměte si jídlo a vezměte si s sebou, abyste před bitvou zvýšili statistiky. Dávejte si ovšem velký pozor na dimenzionální trhliny.
VLASTNÍ HERNÍ STYL
Přizpůsobte své vybavení, dovednosti a Orb kombinace tak, aby maximálně vyhovovaly vašemu stylu hry!

Trailer


Recenze na Dusk Diver 2 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.