Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 429 Kč
Cena bez DPH: 1 181 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 327305
ElectronicEN dabing

Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) [PS4]

Výpravná RPG série od studia BioWare Vás tentokrát ohromí silou enginu Frostbite 3. Těšte se na krásné výjevy a řadu nových možností. Připravte se na Dragon Age: Inquisition.

Kataklyzmatické událost vrhá svět Theda do zmatku. Draci zatemňují oblohu a vrhají stín hrůzy na kdysi klidné království. Mágové se pouštějí do totální války proti despotickým templářům. Národy povstávají proti sobě. Je na Vás a Vaší skupině legendárních hrdinů, abyste obnovili ve světě pořádek. Veďte inkvizici a pronásledujte agentů chaosu. Jak si tažení za pravdou vybírá svou daň, mnohé pouta a svazky se budou utvářet, ale i zanikat.

Nejnovější pokračování akčního dobrodružství Vás pohltí výjimečným příběhem, zasazeným do rozlehlého a měnícího se světa. Prozkoumejte tajné jeskyně, poražte obrovité stvoření a na základě svého jedinečného stylu hraní utvárajte svět kolem sebe.

Prozkoumávejte, veďte a bojujte. Vaše volby mají dopad na hratelnost. Dokonce i jedno jediné rozhodnutí může změnit běh následujících událostí.



  • Postavte se do čela inkvizice, vydejte se na nebezpečné tažení proti chaosu a prožijte působivý příběh zasazený do světa Dragon Age .
  • Navažte vztahy s řadou jedinečných a nezapomenutelných postav.
  • Prozkoumávejte rozmanitý a graficky ohromující svět bez omezení.
  • Vaše činy a rozhodnutí mají dopad na běh událostí a svět jako takový.
  • Vzhled a schopnosti svého inkvizitora, skupinu stoupenců, základny a pevnosti máte plně pod kontrolou. Sami si můžete zvolit složení svých inkvizičních sil a styl boje.



    Game of the Year Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelné rozšíření Jaws of Hakkon do hry (vstupte do divočiny plné Avvarov, nezávislých lovců, kteří se usadili na jižních horách Thedasu. Odhalte, co se stalo poslednímu inkvizitorovi a drakovi, kterého sledoval. Čelte mocným nepřátelům a postavte se starobylému bohu války usilujícího o zničení světa).
  • Stahovatelné rozšíření The Descent do hry (sestupte na Deep Roads a bojujte proti monstrózním darkspawnom, krvelačným tvorem, kteří žijí pod povrchem Thedasu. Prozkoumejte jeskyně, odhalte příčinu sílících zemětřesení a vyřešte jednu z největších záhad Thedasu).
  • Stahovatelné rozšíření Trespasser do hry (po záchraně světa uzavřením Breach určí Vaše další mise budoucnost samotné inkvizice. Je jen na Vás, abyste porazili velké zlo, které by mohlo zničit Theda. Vydejte se na poslední dobrodružství se svou skupinou se postavte se tomu, kdo to všechno začal).
  • Stahovatelné rozšíření Deluxe Upgrade, Spoils of the Avvar a Spoils of the Qunari do hry (přizpůsobte si hru pomocí specializovaných zařízení, legendárních zbraní, rozmanitých zvěří a jedinečných Skyhold prvků pro úpravu své domovské základny).





  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.