Dotykový monitor ASUS ProArt Display PA148CTV 14" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms USB-C micro-HDMI

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
11 429 Kč
Cena bez DPH: 9 445 Kč
 
Kód produktu: 442834
ASUS

Dotykový monitor ASUS ProArt Display PA148CTV 14" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms USB-C micro-HDMI [90LM06E0-B01170]

Profesionální pracant

Dotykový monitor ASUS obohatí vaši PC sestavu o displej s celkovou úhlopříčkou 14“. Zobrazování má za úkol technologie IPS, která vás potěší perfektním barevným podáním a velkými pozorovacími úhly. Odezva 5 ms stačí na surfování po internetu i zábavu v podobě sledování filmů. uživatelů pracujících s grafikou je zajímavá především barevná hloubka, u tohoto monitoru PC 8 bit.K propojení s PC máte k dispozici HDMI 1.4 a USB-C.

O produkte

    • Zkratka k pracovnímu postupu tvůrců 
      ASUS ProArt PA148CTV je 14palcový FHD 10-bodový dotykový* přenosný monitor určený pro tvůrce. PA148CTV poskytuje výjimečné barvy díky 100% sRGB a 100% Rec. 709. Je to první přenosný monitor na světě, který dosáhl certifikace Calman Verified a je předkalibrován ve výrobě, aby poskytoval rozdíl barev Delta E <2. Antireflexní IPS panel má široké pozorovací úhly s minimálním barevným posunem, a to i při pohledu mimo střed.

    • Zažijte plnou barvu
      Široká 100% sRGB a 100% Rc barevná škála nabízí živější barvy, čímž zajišťuje hlubší primární barvy, jako je červená, zelená a modrá, a bohatší sekundární barvy. Vychutnejte si čisté, výrazné odstíny – díky přesné a věrné reprodukci barev. Přesnost barev Delta E <2 znamená, že vaše obrázky jsou přesně reprodukovány na obrazovce, takže můžete přesně vidět, jak dopadnou.

    • Předkalibrované pro mimořádnou přesnost
      Profesionálové v oblasti barev spoléhají na barevně přesné displeje, aby zajistily, že jejich výtvory se vykreslí podle plánu. PA148CTV je předkalibrován v továrně a ověřen Calman, aby byla zaručena špičková přesnost barev. Každý displej ProArt prochází důkladným testováním, aby se zajistila plynulá gradace barev a aby se zaručil ten nejlepší vizuál.

    • Rychlé nastavení barevného gamutu
      Exkluzivní předvolba ProArt od společnosti ASUS poskytuje několik režimů pro rychlé nastavení barevného gamutu. Ať už třídíte barvy, upravujete videa nebo manipulujete s fotografiemi, můžete jednoduše přepínat a přizpůsobit se vašim potřebám.

    • Personalizované úpravy
      ASUS ProArt Palette vám umožňuje přizpůsobit množství parametrů displeje, včetně nastavení barevného odstínu, teploty a gama, prostřednictvím intuitivních nabídek na obrazovce. S dvoubodovými posuvníky v odstínech šedé pro všech šest barev poskytuje větší flexibilitu nastavení barev než mnohé konkurenční monitory. ProArt Palette vám umožňuje rychle a konzistentně produkovat a usnadňuje kontrolu správy barev.

    • Bohatá konektivita
      PA148CTV nabízí množství portů, které uspokojí vaše kreativní potřeby. Dva porty USB-C poskytují audio/video signály, dotykový a navíc napájecí vstup přes jediný kabel*. Port micro HDMI poskytuje připojení k různým vstupním zdrojům, zatímco zásuvka pro stativ umožňuje namontovat PA148CTV na stativ.

    • Mobilita bez námahy
      PA148CTV se vejde do cestovní tašky nebo batohu, takže si jej můžete snadno vzít na místo. Integrovaný nastavitelný kovový stojan jej podpírá, aby poskytoval pohodlné pozorovací úhly a pracovní polohy kdekoli.

    • Péče o vaše oči
      Technologie ASUS Flicker-Free zajišťuje pohodlnější zážitek ze sledování snížením blikání na obrazovce, aby se minimalizovalo namáhání očí, bolesti hlavy a únava očí, které se mohou vyskytnout, když trávíte dlouhé hodiny před obrazovkou. Exkluzivní technologie ASUS Ultra-Low Blue Light chrání vaše oči před škodlivými emisemi modrého světla pomocí čtyř nastavení filtru modrého světla, ke kterým se snadno dostanete přes nabídku na obrazovce pomocí klávesové zkratky.

    • ASUS Ciferník
      ASUS Dial je fyzický ciferník na zadní straně displeje, který bezproblémově spolupracuje s kompatibilním softwarem Adobe a ovládacími prvky Microsoft Surface Dial, což vám umožňuje provádět úpravy a zároveň se soustředit na aktuální roli. Integrovaný ovladač zobrazení na obrazovce (OSD) vám umožňuje rychle a snadno upravovat nastavení monitoru.

  • Ovládací panel
    Virtuální ovládací panel poskytuje intuitivní rozhraní, které je jedinečné pro každý podporovaný software Adobe* (například Adobe Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro a After Effects), takže potřebné ovládací prvky a zkratky máte přímo před sebou. Vylaďte expozici nebo kontrast obrazu při práci s Photoshopem nebo procházejte časovými pruhy videa v aplikaci Premiere – vše je přehledně uspořádáno, takže můžete pracovat rychleji a efektivněji.
ASUS-PA148CTV

Klíčové vlastnosti

  • Dotyková obrazovka o velikosti úhlopříčky 14"
  • Celkové rozlišení 1920×1080 px
  • Založeno na technologii IPS
  • Matný povrch obrazovky monitoru pro pohodlnější práci
  • Odezva 5 ms a frekvence obnovování 60 Hz
  • Maximální jas monitoru až 300 cd/m2
  • Monitor je vybaven integrovanými reproduktory
  • Filtr modrého světla zaručující, že vaše tělo dokáže usnout, i když půjdete od monitoru rovnou do postele

 

Technická specifikace
Základní parametry
Úhlopříčka 14"
Rozlišení 1920 x 1080 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvence 60 Hz
Doba odezvy 5 ms
Poměr stran 16:9
Rozteč bodů 0,160 mm
Jas 300 cd/m2
Podpora barev 16,7 milionů
Vlastnosti obrazovky
Úhel horizontálního pohledu 178°
Úhel vertikálního pohledu 178°
Tvar obrazovky rovná
Funkce Blue light reduction
Flicker reduction
Výbava
Reproduktory 2 x 1 W výstupní výkon
Vstupy/výstupy 2 x USB-C
1 x Micro HDMI
Ostatní
Rozměry produktu 3260 x 204 x 12 mm
Hmotnost 0,74 kg

Obsah balení:

  • ASUS monitor
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Dotykový monitor ASUS ProArt Display PA148CTV 14" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms USB-C micro-HDMI

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.