DOOM Eternal Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DOOM Eternal - PC DVDDOOM Eternal - XBOX ONE
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 385480
BethesdaEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

DOOM Eternal [PS4]


Vyvíjené firmou ID Software, DOOM Eternal je další pokračování cenami ověnčenou a nejlépe prodávající hrou DOOM (2016). Zažijte ultimátní kombinaci rychlosti a síly, kde si protrháte cestu napříč dimenzemi s vylepšeným bojovým systémem. Poháněné idTechem 7 a doprevázené adrenalinovým soundtrackem složeným Mickem Gordonem, DOOM Eternal vám dává kontrolu nad DOOM Slayerem se kterým rozstřílíte nové i klasické démony se silnými zbraněmi v neuvěřitelných doposud neukázaných světech.


Vypusťte ohromnou sílu DOOM Slayera. S vylepšenou zbrojí a arzenálem nových a vylepšených zbraní, včetně do ramene vsazeného kanonu s plamenometem, výsuvnou čepelí a novou výpadovou schopností, budete ještě víc rychlejší a smrtící než kdykoliv předtím. Zničte všechny démony stojící ve vaší cestě s vylepšenou řadou zbraní a módů, včetně Meat Hook nástavce pro Super Shotgun abyste se mohli přitáhnout k nepřátelům z pekel tváří v tvář.


Vyhlaďte více démonů než předtím, každý s jeho vlastními útoky a schopnostmi. Klasiky pro fanoušky, jako Pain Elemental, Archvile a Arachnotron, se vracejí zpět, dokud množství nových démonů přichází jako jsou například DOOM Hunter a Corrupted Marauder. DOOM Eternal systém zničení démonů vezme vaši fantazii do nových úrovní tím, že zaručí, že každé potáhnutí spouště bude vzrušující.


Když hráte jako Slayer, dovolte reálným hráčům vpadnout do vaší kampaně jako démon pro dramatické a nepředvídatelné zvraty vždy když hráte kampaň. Anebo se připojte sami jako démon a vtrhněte do kampaně kamaráda anebo do kampaně ostatních hráčů. Přepadněte ostatních buď sami anebo s jiným hráčům jako část lovecké party, abyste dali Slayerovi okusit, co je to skutečné peklo.


Přetrhejte si cestu napříč epickými, doteď neviděnými světy. Buďte svědky padajících mrakodrapů v Pekle na Zemi. Probojujte se skrz invazi na Phobose a objevte starodávné tajemství světa DOOM. Díky idTech7 jsou všechna prostředí přinesená k životu v nevídaných detailech.




Online multiplayer vyžaduje předplatné služby PlayStation Plus!


Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na DOOM Eternal

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.