Doom 3 (BFG Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Doom 3 (BFG Edition) - PC DVDDoom 3 (BFG Edition) - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 207141
BethesdaEN dabing

Doom 3 (BFG Edition) [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Doom, Doom 2, Doom 3 s datadiskem Doom 3: Resurrection of Evil a také hodiny nového obsahu (sedm nových úrovní nazvaných"The Lost Mission") remasterované v ohromujícím 3D.



Doom 3
Příběh hry začíná na marťanském měsíci Phobos, kam jste byli vyslán, pro napadení svého velitele. Spojena vesmírná korporace (UAC), která spolupracuje s armádou, postavila na Phobos a Deimos výzkumné továrny a další objekty. Výzkumná centra UACu jsou postaveny okolo podivných staveb, které se na měsících Mare vyskytovali už předtím. Tyto, pdoteraz nikde neviděné stavby, jsou nazývány Anomálie. První výzkumy ukazují, že Anomálie jsou vlastně zlomy v prostoru a čase a ve skutečnosti poskytují přístup k Hyperprostorový branám. Pomocí těchto bran byla UAC schopná experimentovat s cestováním v prostoru a antipriestore a posílat materiál z jednoho měsíce na druhý.

S osudem se však není radno zahrávat. Toto pokušení sil a zákonů mimo lidského chápání vedlo nejdříve k nečekaným, pak úžasným a nakonec úděsné výsledkem. Brány se staly nestabilními a na návštěvu přicházejí doslova všechny temné bytosti pekelné. S ostatními vojáky se vrnete do boje proti odporným monstrům, avšak po chvíli zůstanete sami, jen Vy a Vaše zbraně. Doom je 3D akční hra s perfektní atmosférou, při které se budete bát i za bílého dne.



Doom 2: Hell on Earth
Doom je asi jediný FPS titul, který vypálil do pomyslné knihy historie FPS nepřehlédnutelný nápis IDDQD rozpáleným pohrabáčem.

Příběh pokračování navazuje na první díl. Opět se ujmete role anonymního vesmírného mariňáka, který se poté, co se teleportovat z měsíce Phobos a po bojích na měsíci Deimos, které se podobaly peklu, vrací zpět na svou rodnou planetu, jen aby zjistil, že se také stala obětí pekelné invaze, která za sebou zanechala miliardy mrtvých.

Doom 2: Hell on Earth vyhrál v roce 1994 ocenění za sci-fi-fantasy počítačovou hru roku 1994. A díky své neuvěřitelné popularitě byl upraven pro platformy Amiga, Apple Macintosh, Sony PlayStation, Sega Saturn a Nintendo Game Boy Advance. Zveřejnění originálního zdrojového kódu mělo za následek amatérské transformace nejen do Apple iPodu, ale i mnoha dalších mobilních zařízení. Na mediální konferenci QuakeCon 2009 byl Doom 2 představen i na platformě Xbox Live Arcade.



Doom 3
Doom patří bezesporu k největším legendám na PC. Vytvořil základ FPS 3D akcí a ve svém třetím pokračování přináší úchvatnou grafiku s novým příběhem a starou známou motorovou pilou.

Píše se rok 2145 a Vy jste na Marsu, kde je umístěn přísně tajná výzkumná laboratoř UAC. Vy máte, jako obyčejný výsadkář pochopitelně pouze dohlížet na bezpečnost. Vše nasvědčuje tomu, že jde o další nudný den strávený mezi zkumavkami. Jak je to ale v hrách Doom zvykem, něco se opět porouchá a na Zemi se otevře portál z říše pekla. Lidé se mění v monstra a jedinou nadějí je speciálně vycvičený voják, trénovaný pro boj ve výjimečných situacích.



  • Pokračování hráčské legendy od Johna Carmacka
  • nejchytlavější akční hra, jaká kdy byla vytvořena
  • Fantastické vizuální zpracování prostředí a animací
  • Úžasně efekty, real-time stínování
  • Vysoká inteligence protivníků
  • Multiplayer se všemi oblíbenými módy
  • 6-kanálový prostorový zvuk



    Doom 3: Resurrection of Evil
    Doom 3: Resurrection of Evil navazuje na adrenalinem nabitou hru Doom 3 , která se stala na PC nejlépe prodávaným akčním titulem z pohledu první osoby.

    V pokračování na vás čeká nová zápletka s novými misemi, postavami a zbraněmi, mezi nimiž najdete například pro id Software tolik charakteristickou dvouhlavňovou brokovnici.

    Nové pokračování přináší 11 nových úrovní, tři nové příšery, tři nové zbraně a těšit se můžete i na ochranný oblek (jako v předchozích hrách série), který Vám umožní na určitou dobu procházet kontaminovaným prostředím, aniž byste utrpěli zranění. Vybaven budete i svítidlem. Připravte se na příchod nového akčního hororu!



  • Rozvíjí děsivé lokace Pekla, které představil Doom 3 .
  • Nová zápletka, nové singleplayerové mise a zbraně (dvouhlavňová brokovnice, gravitační zbraň, artefakty).
  • Nové multiplayerové mapy z dílny Id Software, podpora až pro 8 hráčů.
  • Přidává akčnímu zážitku ze hry Doom 3 ještě větší hloubku a variabilitu.
  • Manipulujte s objekty, používejte je jako zbraně, hledejte tajné lokace.
  • Zpomalte čas a buďte tak lepší než Vaši nepřátelé.
  • Díky podpoře až osmi hráčů je multiplayer dynamičtější.
  • Hra je vystavěna na nejvyspělejším enginu všech dob.
  • Realtimové dynamické stíny, mapované povrchy a systém skeletální animace.
  • Realtime 5.1 zvuk, přesné modelování akustických efektů.

  • Recenze na Doom 3 (BFG Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.