Distrust [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 416695
BadLandEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Distrust [Steam] [PC digital]


Hra inspirovaná dílem Věc od Johna Carpentera.
Byli na běžné záchranné misi, když se zhroutil vrtulník a zanechal dva přeživší ztroskotané u opuštěné arktické základny. Pro nalezení cesty zpět musí prozkoumat základnu, hýbat se ze sektoru do sektoru, bojovat proti obrovské zimě a hledat jídlo či výbavu.


Venku je však také něco jiného. Něco, co by nemělo vůbec existovat. To, co vstupuje do snů a hoduje na nich. Ukrývá se ve stínech čekajíc na oběti, které sníží obranu a upadnou do spánku.


Nezaspat se zdá jako jediná bezpečná možnost, ale nedostatek spánku může vést k halucinacím. Nakonec všichni přivřou oči a stanou se obětí neznámé, hrozivé síly.


  • Čím déle zůstanete při vědomí, tím bude vaše vidění reality více pokroucené. Projevy šílenství začínají jako neškodné zvuky, až se z nich nestanou nebezpečné halucinace. Zanedlouho nedokážete roznat realitu a pokroucenou fantazii. Naštěstí můžete přepínat mezi postavami a srovnávat okolí, díky čemuž zjistíte co je realita a co šílenství.
  • Úrovně jsou náhodně generovány. Při každém novém začátku dostanete nové úkoly. Náhodně se vyskytující psychózy dodávají další možnosti opakování hry.
  • Hra kromě mnoha smrtí nabízí také 4 ukončení. Některé získáte po dosažení určitých míst ve hře, některé za blesková rozhodnutí.
  • Před začátkem si vyberte 2 postavy z možných 15. Každá postava nabízí různé schopnosti, které vám pomohou plánovat a přežít.

    Jedná se o digitální verzi hry Distrust, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Distrust [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.