Disgaea 6: Defiance of Destiny (Unrelenting Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
Kód produktu: 414130
NISEN dabing

Disgaea 6: Defiance of Destiny (Unrelenting Edition) [NSW]


Zed je hrdý zombie, který taje na nejnižší příčce žebříčku Netherworld po boku své sestry Bieko. Když Bůh ničení ohrožuje jejich způsob (ne) života, musí Zed využít své jedinečné schopnosti Super reinkarnace postavit se proti blížící se hrozbě. Po cestě se spojí s pokroucenými a barevnými obyvateli podsvětí, bude čelit výzvám kolem i uvnitř a uvidí, zda i nehynoucí chuligán jak on sám dokáže vzdorovat šanci!

Disgaea 6: Defiance of Destiny spojuje pochmurný a zároveň dojímavý příběh s bláznivým taktickým bojem, zatímco představuje herní prvky, které jste v předchozích dílech ještě neviděli. Výsledkem je, že noví i vracející se hráči mohou vytvořit skutečně nezapomenutelnou a jedinečnou cestu podsvětím. Přineste bolest v boji speciálními útoky a podporou z množství spojeneckých jednotek. Přizpůsobitelná nastavení jako Auto, Retry a Replay umožňují hardcore i náhodným hráčům probojovat se po svém. A pokud by věci nastaly strašným obratem, použijte Superreinkarnaci, abyste se znovu zapojili do boje a snažte se, dokud neuspějete. Toto je skutečně podsvětí vhodné pro každého!


 

  • From Grave to Glory: Join Zed v jeho questu k rise nad jeho nízkým statusem a challenge a God of Destruction. Along the way, meet zany characters, explore chaotic nové světy, a discover the power of sibling bonds and determination.
  • Nehynoucí a nezastavitelný: Zažijte špičkový taktický boj doplněný o šílené speciální útoky a široký výběr spojenců.
  • Podsvětí pro všechny: Hrajte ve svém volném čase a dokonce i na cestách! Díky přizpůsobitelným funkcím hry, jako jsou Auto, Retry a Replay, si mohou noví i vracející se hráči vytvořit zážitek zvyšující HL, který odpovídá jejich životnímu stylu. Potápění do Disgaea nikdy nebylo jednodušší!

    Disgaea 6: Defiance of Destiny – Unrelenting Edition obsahuje:

  • Hru Disgaea 6: Defiance of Destiny
  • Mini artbook "Behind the Seams"
  • Digitální soundtrack "Defiance of Dissonance"

 


Recenze na Disgaea 6: Defiance of Destiny (Unrelenting Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.