Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) - NSW
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 401861
NISEN dabing

Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) [PS4]

Disga_4_Promise_of_Sardines_PS4


Když Corrupternment ohrožuje život v Hades, Valvatorez se ocitne na čele nové revoluce. Bývalý tyran bude muset sehnat nových spojenců, naverbovat obávanou armádu a naučit se ze jednu nebo dvě věci o politickém neklidu, když doufá, že shodí dolů zkorumpovaný režim a přinese spásu pro všechny bytosti Prinny!

Ponořte se do příběhu revoluce a vykoupení, tkaný napříč temnou a směšnou říší upíry, vlkodlaky a jiných ďábelských stvoření. Zabývejte se pohlcující obsáhlou taktickou hrou překypující s přehnanou destruktivní akcí a uvolněte hordu speciálních prvků abyste vaše podsvětí dobrodružství dostali na jinou úroveň. Držte se, protože ultimátní HD Disgaea hra přichází!

  • Veďte nesrovnatelného Valtoreza, upíra spjatého sliby a zdevastovanou hrstku vlkodlaků, andělů, poražených finálních bossů a jiných v příběhu lásky, ztráty a ... prezidentské politiky?
  • Úroveň 9999? Udělejte ji skutečností. Vlastní mapy? Postavte si je! Vpadnout jiným hráčem do hry na létající pirátské lodi? Proč ne !? Nyní s novými sociálními online prvky přicházejícími po spuštění!
  • Vše dobré co postihlo Disgaea 4 je tady! S přes 30 odemknutelných postavami, extra příběhovými kampaněmi a moderními ozdobami přidaných do Disgaea receptu, Disgaea 4 Complete + nabízí tak hlubokou a plynulou SRPG zkušenost jaká tu ještě dosud nebyla.




  • Recenze na Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.