Disco Elysium (The Final Cut) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disco Elysium (The Final Cut) - PS4Disco Elysium (The Final Cut) - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 437301
iam8bitEN dabing

Disco Elysium (The Final Cut) [XBOX ONE]


Vyslouchejte nezapomenutelné charaktery, vyšetřte vraždy, nebo berte úplatky. Staňte se hrdinou nebo naprosto hroznou lidskou bytostí.


Disco Elysium - The Final Cut nabízí nespočet možností pro znovuhratelnost, revoluční dialogový systém a bezprecedentní svoboda v rozhodování již v základní hře, ale přidává i nové questy a poprvé je hra plně dabovaná.


Vlastnosti

  • Kompletní Dabing. Všechny postavy ve městě ožívají s kompletním anglickým dabingem. Naveďte postavy proti sobě, zkuste jim pomoci, nebo se zamilujte dokud je každé slovo odkomunikováno s patřičnou emocí a tónem.
  • Nové questy o politické vizi. Postavte se tváří v tvář realitě svého světonázoru, když vás vede váš politický kompas novými cestičkami. Objevte nové občany, zcela novou lokalitu a monumentální vyhlídky, jak zanecháváte ještě větší stopy ve světě.
  • Tvrdý Hard Core. - Smrt, sex, daně a disco - nic není vynecháno. Revachol je skutečné místo se skutečnými výzvami. Vyřešte masivní vyšetřování vražd, nebo odpočívejte při vedlejších případech. Detektiv rozhoduje, občané poslouchají.


Recenze na Disco Elysium (The Final Cut)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.