DiRT Rally 2.0 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DiRT Rally 2.0 - PC DVDDiRT Rally 2.0 - PS4
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 391027
CodemastersEN dabing

DiRT Rally 2.0 [XBOX ONE]


Dirt Rally 2.0 Vás vyzývá vybrat si svou cestu přes ty najikonickejšie tratě z celého světa, v těch nejvýkonnějších terénních vozidlech.
Budete se spoléhat na Vaše instinkty v té nejpůsobivější a na zážitky z terénu zaměřené rallye hry. Hra přináší nový autentický model ježdění, kde cítíte realistický model brzdění, opotřebení pneumatik, nebo terénu. Vyzkoušejte své auto v off-road terénech na Novém Zélandu, Argentině, Španělsku, Polsku, Austrálii, a USA. Společnost Vám budou dělat jen spolujezdec a Váš instinkt.
Rozvíjejte svůj tým a auta, plánujte strategie a pokračujte ve své kariéry napříč celým světem. Následně si můžete otestovat své schopnosti v konkurenčním online prostředí.

  • Více než 50 z nejsilnějších off-roadových rallye aut včetně 1995 Subaru Impreza, VW Polo GTI R5, Nissan Datsun 240Z, Audi Quattro S1 E2 AudiS1 EKS RX quattro.
  • 6 skutečných lokaci. Jezděte v Novém Zélandu, Argentině, Španělsku, Polsku, Austrálii a USA.
  • Vylepšené ovládání vozidla a fyzika přinášejí nejrealističtější pocit z ovládání vozidla. Budete cítit každou nerovnost terénu, druh pneumatik, brzdy a jiné.
  • Oficiální FIA World Rallycross Championship. Jezděte v Barceloně, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes a v Silverstone.
  • Hra přináší bohaté možnosti tuningu. Vylepšujte si své vozidlo. Přizpůsobte si ho pro svůj styl jízdy a pro daný povrch trati. Zmírníte opotřebení a vyberte si vlastní díly ve Vašem vozidle tak, abyste překonali každou výzvu.
  • Závoďte spolu s online komunitou, která přináší denní, týdenní a měsíční výzvy. Vaše výsledky uvidíte v celosvětové tabulce. Staňte se tak rallye jednotkou.


  • Recenze na DiRT Rally 2.0

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.