DiRT 5 (Limited edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DiRT 5 (Limited edition) - PS4DiRT 5 (Limited edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 423797
CodemastersEN dabing

DiRT 5 (Limited edition) [PS5]


Epický závod, čistý výraz, nespoutaný styl.


DiRT 5 je nový odvážný off-road závodní zážitek vytvořený společností Codemasters. Vydejte se na cestu nejznámějšími tratěmi na světě. Řiďte nejširší soupisku automobilů od ikonických rally, přes nákladní auta, až po GT auta a mnoho dalšího. DIRT 5 je další generací extrémních závodů, díky které si můžete zahrát kariéru s hvězdami, split-screen pro 4 hráče, inovativní online režimy, editor barev a polepů aut a další nové funkce.


  • Vydejte se na cestu kolem světa a závodte na více než 70 jedinečných trasách v 10 různých globálních  lokalitách v ohromujícím prostředí s dynamickým počasím a denním časem.
  • Dostaňte se za volant eklektického a vzrušujícího seznamu automobilů. Dobijte nejtěžší terén pomocí těžkých terrénních SUV, dostaňte se s kultovním rally na nová místa nebo pocítíte sílu automobilů s 900 koňmi ve sprintech.
  • Zachyťte své největší skoky a nejlepší pohyby podrobným fotografickým režimem.
    Světově uznávané hlasové talenty Troy Baker a Nolan North vás provází v kariérním režimu DiRT 5. Pod vedením závodní ikony jsou na vás všechny oči, abyste se stali novou hvězdou zesíleného světa terénních závodů.
    DiRT 5 (Limited edition) obsahuje:
  • Exkluzivní vůz Porsche Macan T1 Rally Raid

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na DiRT 5 (Limited edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.