Zwilling Digitální kuchyňská váha Enfinigy, černá

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
 
Kód produktu: 446834
Zwilling

Zwilling Digitální kuchyňská váha Enfinigy, černá [A0067577-V02]

Především pro pečení je zásadní přesné odměřování a vážení. Proto by v žádné kuchyni neměla chybět přesná kuchyňská váha. Ať už vážíte cukr na bábovku podle rodinného receptu, nebo žitnou mouku na váš domácí chléb, jistě oceníte přesně vážící kuchyňskou váhu Zwilling Enfinigy.

Proč koupit digitální kuchyňskou váhu Enfinigy?

  • Jednoduchost: Zwilling ve své nové kolekci elektrických pomocníků Enfinigy představuje digitální kuchyňskou váhu v čistém, moderním designu s intuitivním dotykovým ovládáním. Ze všech úhlů dobře čitelný integrovaný dotykový LCD display se při nepoužívání automaticky vypne. Vážící plocha je vyrobena z odolného skla, je naprosto kompaktní – bezespár, což usnadňuje její čištění.
  • Přesnost na gram: Přesnost vážení na 1 g a možnost dovažování – tare zajistí, že vždy dosáhnete přesných výsledků. Dostatečně velká vážící plocha umožňuje vážení i více potravin současně, v misce či na talířku, a to až do celkové hmotnosti 10 kg.
  • Dobíjecí baterie: Zabudovaná nabíjecí baterie vás nikdy nenechá na holičkách, bez problémů ji kdykoli dobijete díky přiloženému, dostatečně dlouhému, USB kabelu.
  • Mobilní aplikace: Stejně jako ostatní produkty z kolekce Enfinigy, může být i digitální kuchyňská váha používána ve spojení s chytrou mobilní aplikací Zwilling Culinary World, a to díky QR kódu na obalu váhy.

Technická specifikace

Minimální váha 1 g
Maximální váha 10 kg
Měrné jednotky g, oz
Nabíjení Ano, přes USB typu A/ mikro B
Baterie Integrovaná Li-on 200 mAh/ 7,7 V
Barva Černá
Materiál Sklo, plast
Rozměr 245 × 188 × 20 mm
Hmotnost 0,6 Kg

Obsah prodejního balení:

Digitální kuchyňská váha Enfinigy
Nabíjecí kabel
Dokumentace

Produktové video


Recenze na Zwilling Digitální kuchyňská váha Enfinigy, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.